2777
2789

کلا من نمیتونم یجا بشینم ۲۰ سالمه مثل این بچه های ۷ ساله میمونم یه مدت طولانیم شهرستان بود همو ندیده بودیم اومده بود خونمون سر از پا نمی شناختم اهنگ گذاشته بودم هی میرقصیدم با خودم بالا پایین می پریدم جیغ می کشیدم شوهرمم هی بهم میخندید به مامانم میگفت این همیشه منم نیستم همینجوریه؟خدا به دادمان برسه

بعد مامانم گفت کلا خل و چله باهم بهم خندیدن😂😂😂

واقعا دست خودم نبود خب

به نظرتان طلاقم میده؟😂😂😂

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد این دختر شیطونای توی رمانای ایرانی افتادم😂❤️

😁😁😁😂

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

مد شده گویا 

صبحم یکی اومده بود از این کاراش با آب و تاب تعریف می کرد

والا من خودم دوست ندارم مردهایی که دور و برم دیدم هم همینطور هستند

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
خدا شفامون بده    چون خودمم گاهی اوقات این شکلی میشم بیچاره نمیدونه چیگار کنه فقط میگه با ...

جووون بابا😍😍😍😍😂

😂😂😂😂نه بابا بیشتر عاشقت میشه

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
من بودم میدادم شوهرت رو نمیدونم😁

ناموسا دلت میاد😂

😂😂😂😂نه بابا بیشتر عاشقت میشه

واقعا؟😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز