2777
2789
عنوان

طوطی ملنگو چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4720 بازدید | 27 پست
ای بابا

همسایه بالاییمون داره یه وقتایی نیمساعت یکسره جیغ میزنه

ماهم داشتیم پس دادیم،من دوس دارم مشکلی با جیغش ندارم بابام برد پس داد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری ؟

نه دوست دارم داشته باشم ولی شوهرم دوست نداره میگه نمیخواد

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
ینی سروصدا داره؟ از مرغ عشق بدتره؟ روشو بپوشونی بازم صدا میده؟ عادتی کردنش چجوریه مثلا 

اره صداش از مرغ عشق خیلی بلند تر حتی وقتی روشم بندازی تا خودش نخواد ساکت نمیشه چون از مرغ عشق باهوش تر 

ما نرشو داریم حرف نمیزنه فقط توجه میکنه جیغ زیادمیزنه

تو هم بهش توجه میکنی رسیدگی میکنی

آخه پرنده عشق و محبت زیادی میخاد

من همین مرغ عشقامو انقد باهاشون حرف میزنم محبت میکنم سریک هفته جفتشون از دست غذا میگیرن خیلی دوسم دارن قشنگ منو میشناسن اینکه خیلیییی ترسوان

وقتی کم توجهی میکنم نره میاد جیغ میزنه باز میرم باهاش حرف میزنم آروم میشه بخدا عشقن عشقققق

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
گربه بگیر    

دوست ندالم 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
۶ماه اونا قشنگ بالغ شده

عه 

خب پرنده فروشا کمتراز شیش ماهشو ندارن

خب گریه نکن از گربه هم میترسم مگر اینکه از اون ملوساش باشه که اونا هم گرونن خیلیییییاز اون ملوس سفیدا 

از اون سگ کوچولو ها هم دوسدارم که خیلیییی نازن صورتشون گوگولیه

نه دوست دارم داشته باشم ولی شوهرم دوست نداره میگه نمیخواد

باز من شوهرم دوست داره خیلی

تو هم بهش توجه میکنی رسیدگی میکنی آخه پرنده عشق و محبت زیادی میخاد من همین مرغ عشقامو انقد باهاشون ...

آره پرنده احساسیه بعضی وقتها حالم خوب نیست گریه میکنم نگاه میکنه حرف نمیزنه،، خوراکی بهش میدم بوس میفرسته توجش خوبه فقط بعضی مواقع جیغ زدنهاش اعصاب خوردکنه