2777
2789
عنوان

مزاحم

158 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها

الان خونه مادرشوهر م هستم دراز کشیدم داره تو آشپزخونه الکی سروصدا می‌کنه چه کنم بااین رفتاراش

دیروز خونه رو به گند کشیده بود

ی دستت درد نکنه نگفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با آقام خوردم صبحونمو😂😂😂😂👫👫👫⁦❤️⁩⁦❤️⁩

منظور‌مادرشوهرت ابنه که بلند شو کار کن نخاب همش😂😂😂😂😂😂😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
نه این فقط من میام اینجوره حتی شوهرمم میگع

مادرشوهر منم اینکارو میکرد سرصبح می اومد در اتاق باز میذاشت میرفت اوایل فکر میکردم اشتباه فکر میکنم بعد متوجه شدم از قصد اینکارو میکنه که بیدار بشم منم الان سه ساله واسه خواب اصلا خونش نموندم شده سه نصف شب برگشتم خونه ولی نموندم

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
مادرشوهر منم اینکارو میکرد سرصبح می اومد در اتاق باز میذاشت میرفت اوایل فکر میکردم اشتباه فکر میکنم ...

منم غروب میرم همش میگه غیرت دختر با عروسی یکی نی همش دخترش رو تو سر ما میزنه

همه خونه رو براش تمیز کردم تازه کثیف هم می‌کنه😏

😂😂😂😂😂😂😂😂واییییییی من میرم خونه مادرشوهرم بزور باید بگم بده این کارو انجام بدم فقط اونجا وظیفم اینه ظرف بشورم😂😂😂اگه خاهر شوهرمم باشه و مهمونداسته باشن میرم کمکش وگرنه هیچی 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
شانس آوردی ما که ...😔😔😔💔💔💔

😂😂😂حالا بعضی وقتا ولش میکنم دیگه شوهرمو پرش میکنه