2821
2789
عنوان

ازشیرگرفتن

155 بازدید | 19 پست

دیروزدخترم ۲سالش تموم شد

خیلی به شیروابسته هست فقطم شباموقع خواب تاصبح۲بارمیخوردلنشب اومدم بگیرم کلاشیرو

شوهرم بهم کلی حرف زد گفت فعلانگیربزاربزرگتربشه لعنت بهت بچه گناه داره

گفتم چراهمه میگیرن گفت حرف اضافی نزن خیلی ازدستش دلخورشدم اشکم دراومده

بااینکه همه کارای بچم تواین ۲سال به عهده من بود

دوسال جای خوابمون جداس حتی نذاشت جای خواب بچه روجداکنم

کمکم کنین

امیدت فقط به اون بالایی باشه

من که از دکتر فوق تخصص نوزادان پرسیدم گفت از شیر گرفتن برای بچه دوساله زوده.

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بگو خود قرانم گفته دو یال بیشتر نذین.علمم‌میگه وابسته دهانی میشه.قدیمیام میگفتن بیشتر از دوسال بخوره از دهنش بو میاد.اول روزو قطع کن.هر موقع خواست بگیر بقلت باهم بپر بپر و رقص و تی وی بعدم خوراکی مورد علاقشو بده.بعد که روزو‌گرفتی تقاضاش کم میشه عادت میکنه شبم راحت میگیری

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بابا تو قرآن هم ذکر شده ۲ سال تمام...شوهرت چه زور میگه..اولش یه کم سخته ولی بعدش بچه عادت میکنه...چک ...

میدونی خیلی حرفاش برام سنگینه

من تمام وقتموگذاشتم برای بچم

ازصبح تاشب

ازدکتربگیر تاپارک بردن

خریدلباس تولدگرفتن بازی کردن 

نقاشی کشیدن

حموم کردن وحرف زدن وغذادادن

واسم سخته اینجورحرفاروتحمل کردن ازمردی که فقط دنبال کارکارکار

بعدهمه میگن چراخیانت زیادشده والله آدم تایه جایی تحمل داره وصبوری میکنه

عزیزم بگو خود قرانم گفته دو یال بیشتر نذین.علمم‌میگه وابسته دهانی میشه.قدیمیام میگفتن بیشتر از دوسال ...

روز۲ماه گرفتم اصلادرخواستم نمیکنه

ولی چون شباموقع خواب میخوردعادت کرده

پس چندوقت بایدبگیرم؟

دکتر می‌گفت بمونید خودش بی رغبت میشه بعد با کمک اطرافیان میتونید از شیر بگیرید

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
دکتر می‌گفت بمونید خودش بی رغبت میشه بعد با کمک اطرافیان میتونید از شیر بگیرید

به نظرمن بچه ای که وابستگی داره 

وابستگیش بیشترمیشه

به نظرمن بچه ای که وابستگی داره  وابستگیش بیشترمیشه

آره وابسته به مادر میشه.

روز۲ماه گرفتم اصلادرخواستم نمیکنه ولی چون شباموقع خواب میخوردعادت کرده

شبام وقتی بیدار میشه باید بگیری بغلت بچر خونی بخوابه یا هم شیشه بدی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
آره وابسته به مادر میشه.

واین خیلی بده 

الان دخترمن هست 

ومن بیشترازخودش وابستم که حتی بانزدیکترین آدمای زندگیم میره جایی دلم مثل سیروسرکه میجوشه

میدونی خیلی حرفاش برام سنگینه من تمام وقتموگذاشتم برای بچم ازصبح تاشب ازدکتربگیر تاپارک بردن خری ...

شما از شوهرتون ناراحتید که درک نکرده و زحمتای شمارو نمیبینه...عزیزم هر کسی یجوری زندگی میکنه و یجوری رفتار میکنه...شاید حالش خوب نبوده یه حرفی زده...باید تحمل کرد چاره ای نیست...وقتی این حرفو زد با آرامش بهش میگفتی این حرفت یعنی چی و ناراحتیتو بهش نشون میدادی ...قهر نکن و توکل کن به خدا ان شالله خود بچت هم از شیر میره و راحت تر میشی...بازم خوبه شوهرتون با کار مشغوله و بچتون رو دوست داره و برای شما زحمت میکشه...همه چیو بسپار به خدا واقعا از ته دلت بخاه جواب میده

شما از شوهرتون ناراحتید که درک نکرده و زحمتای شمارو نمیبینه...عزیزم هر کسی یجوری زندگی میکنه و یجوری ...

مرسی عزیزم

ایشالله

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز