2777
2789
از وقتی یادمه رژیم دارم خیلی از قرصا رو امتحان کردم .اکثرا هم موفق شدم مثلا 10کیلو کم کنم اما دوباره اضافه شده ....از هیکلم بدم میاد با قد 164.....وزنم 80شده یعنی حداکثر وزن طول زندگیم ...چند روزه که توفکرم قرص لاغری بخرم وقتی لاغر شدم خیلی مواظب باشم. اما خیلی درباره همه قرصای ایرانی وخارجی مطالعه کردم ودیدم عوارضش به لاغر شدن نمی ارزه . خیلی فکر کردم یه تصمیم عالی گرفتم .دیدم که نمیشه که تمام طول عمر رژیم داشت ونخورد . اومدم یه برنامه ریزی کردم ...ورژیم من درآوردی درست کردم ویه قرص لاغری خانگی هم درست کردم که تونت هست میتونین خودتون درست کنید. از فردا میخوام شروع کنم هر کی دوست داره بیاد باهم شروع کنیم ثبت نام وگفتن قد و وزن نمیخواد . فقط هرکی سالاد خوشمزه که تا الان درست کرده یا در کشورهای خارجی خورده بیاد بگه . از فردا میخوام یه تغییراتی در تغذیه ام بدم که هر چی چاقیه زیر سر این تغذیه واین سوخت وساز پایین ماست .پس باید همزمان هر دوتا رو اصلاح کنیم .
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من یه قانون داره اونم اینکه هر 2 ساعت یا هر سه ساعت چیزی میخوره با همین روش و همچنین خوردن موادی که متابولیسم بدن رو میبره بالا 20 کیلو کم کرد . مثلا اگر ساعت 6 چایی و خرما بخوره ساعت 8 وعده بعدی خوردنشه. سفیده تخم مرغ .آ فراوون. آجیل سویا. متابولیسم بدن رو میبرن بالا و قارچ
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
از فردا میخوام صبحانه سه روز در هفته رو تخم مرغ ابپز ویه کف دست نان بخورم بقیه روزها هم پنیر یا کره به اندازه یه حبه قند با دو چایی بدون قند بخورم . میان وعده یا یه قاشق عسل یه یه دونه خرما یا یه سیب نهار هم سه روز در هفته فقط سه قاشق برنج با پنج قاشق خورش بدون روغن بخورم بقیه روزها هم کوکو یا هر غذایی بدون نون عصر هم میوه بجز موز دو عدد شام هم یه سالاد خوب ...مثل سالاد تبوله که لبنانیه وتونت پیداش کردم میخورم . هر هفته هم قراره یه کیلو تا 1/5کم بشم . الان شماها هم میتونید هر سالادی غیر از سالاد شیرازی یا سالاد کلم یا کاهو بنویسید ما هم استفاده کنیم جمعه ها هم ازاد هر چی دوست دارید بخورید اما کم . موفق باشی اگه پیشنهادی هم دارید بگید ممنون
نمیدونی چه تیپی کرده اینقد خوش اندام شده که نگو گفتم فاصله بین خوردناشو رعایت میکنه فقط .حلقه هم میزنه و مواد غذایی خوب استفاده میکنه مثلا سیب زمینی آبپز لاغر میکنه خوب میخوره . با غذاش پیاز میخوره . آب زیاد میخوره. در هفته قارچ هم میخوره .
بچه ها سالد به پیشنهاد خواهرم. سیب زمینی رو پوست کنید مربع کنید و بزارید بپزه پخته شد روش پیاز برش بزنید برا تزیین شوید هم بپاشید و مرغ آب پز و ریش شده هم بریزید بهد میل کنید با ماست خومشه و لاغر کننده فراوون برا شامتون عالیه
قرص لاغری خانگی هم درست کنید تونت هست مابین نهار وشام بخورید که سوخت وساز بدن رو بالا میبره من پودر فلفل قرمز وسیاه وزیره وبرگ سنا وزردچوبه و زنجبیل ودارچین وهل را در اسیاب ریختم (همشون بصورت پودر باید باشن)بعد با عسل هم زدم اندازه یه نخود گرد کردم وتو فریزر گذاشتم از نخود بزرگتر نباشه . اگه تپش قلب یا گر گرفیتن نگران نباشید بخاطر سوخت وسازه بالای بدنتونه