2777
2789
عنوان

حالم بده

549 بازدید | 38 پست

شوهر من سر تلفن حرف زدن خیلی حساسه وخوشش نمیاد من زیاد با خانوادم حرف بزنم البته مامان بابام یه هفت هشت ماه فوت کردن منظورم از خانواده خواهرمو داداشو زن داداشامه که خیلی خوبیم باهم یا دوستام منم وقتی اون خونست هیچوقت حرف نمیزنم ولی میگه منم نسیتم نباید بحرفی باید کلا در خدمت بچه باشی 5سالشه پسرم من شهر خودمم نیستم یه جا دیگم امشبم سر همین دعوامون شدو پسرم به باباش فضولی کرد ومنم واقعا حساس شدم  یه دونه یواش زدم پسرمو میدونم اشتباه کردم باباش پرید بهم که یه بار دیگه اینکارو بکنی دندوناتو میریزم تو دهنت وکلی بهم فحش داد  گاهی حس میکنم چئن مامانم حق زندگی ندارم الانم باهام قهره قهرشم یه هفته ای ببخشید طولانی بود دلم پر بود

کار همسرت اشتباه بوده نباید از بچه چیزی بپرسید اونوقت خبرچین وفضول بار میاد ...واین که چرا گیر میده به خاطر پول شارژ یا این که خوشش نمیاد از خانوادت 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دفعه اول که میگفت صحبت نکن میپریدی بهش الان انقدر پروو نمیشد!به بچه کاری نداشته باش ولی دیگه واسه یه تلفن صحبت کردن هم جواب پس نده

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

اسی پدرمادرت چرافوت شدن؟؟

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

اشکال نداره عزیزم تحمل کن خواهرت اینا زندگی خودشونودارن توام حالا زندگیتوبه خاطر ی تلفن حروم نکن قبول دارم کارشوهرت که ارتباطتتو قطع کرده زشته ولی مجبوری اونم ناراحت بوده چیزی گفتهته

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟

منم امشب داداش و مامانم تصویری زنگ زدن شوهرم پاشد رفت تو اتاق انگار بدش اومد بعدم پسرم فصولی کرد گلدون انداخت منم آروم زدم تو دستش شوهرمم زد تو دست من ک چکارش داشتی ،نفهمیدم چش بود گفتم دیگه وقتی خونه ای باهاشون حرف نمیزنم