2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تازه گوشتو سوراخ کردی

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

رفت گوگل عکسه

رابطه منو همسرم مثل چای شکر میمونه هر کی بخواد به هم بزنه ما بیشتر تو همدیگه حل میشیم عاشقتم عشقم 😙پسر که داشته باشی اگه همه دنیا دشمنت باشه پسرت پشتته پسر یعنی خار چشم بدخواهای مادر پسر یعنی غرور مادر❤

دکترای سایت بریزید وسط

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
چیز مهمی نیس😐

منم نگفتم مهمه😁

رابطه منو همسرم مثل چای شکر میمونه هر کی بخواد به هم بزنه ما بیشتر تو همدیگه حل میشیم عاشقتم عشقم 😙پسر که داشته باشی اگه همه دنیا دشمنت باشه پسرت پشتته پسر یعنی خار چشم بدخواهای مادر پسر یعنی غرور مادر❤

غدد لنفاوی 

ک در اثر تجمع میکروب ها باد میکنن و گاهی دردناک میشن

برو دکتر انتی بیوتیک مناسب میده خوب میشه 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏