2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رسیدگی ب پوست کارایی ک تو سن جوونیت برایپوستت میکنی و تو پیری پوستتو بی نیاز از بوتاکس و هزار تا تزریق میکنه من هرشب روتین پوستی انجام میدم و بشدت پوستم خوب شده اول صورتمو با ژل شستشو مخصوص پوستم میشورم بعدش با تونر تمیز میکنم بعد ابرسان و مرطوب کننده میزنم و صورتمو ماساژ میدم حسابی توی هفته دوبار اسکراب میکنم پوستمو ک لایه های مرده از بین برن و ماهی دو سه بارم بخور و ماسک میذارم

منم تا دوسال پیش جوش فراوان داشتم ولی اصلا دکتر نرفتم الان پوستم صافه دختر خاله ام همه جاشوعمل کرده پرسید چکار کردی گفتم هیچی گفت مگه میشه گفتم از لحاظ خرج،وگرنه عادت های بدم رو ترک کردم دوران قاعدگی حمام نری سردی نخورید اگه خوردید یه مصلح گرم باهاش بخورید از لحاظ رحم همیشه گرم نگهش داری از لحاظ کبدم بین غذا مایعات رو ترک کنید میوه و چای بعد غذا نخوری ماست و سالاد با غذا نخوری قرص الکی نخوری قند وشکر کلا ترک کنی خوراکی شیرین کم شه 

هر وقت کرم میزنی میای خونه با شامپو بچه یا ژل ششتشو صور تو بشوری حتما از پنکیک استفاده نکنی کرم فقط ضد افتاب حتما بزی کرم ضد آفتاب سان سنس استرالیایی قیمت 120عالیه