2777
2789
عنوان

ریزش شدیدمو

104 بازدید | 14 پست

مواام بشدت میریزه۴،۵ماهی هس قرص زینک واهن خوردم ،تازه دردم میکنه کف سرم انقددردداره نمیتونم دست بزنم پوسته پوسته شدیدم داره پرموخوره ام شده،ینی همه دردومرضاباهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهاتو کوتاه کن من هر وقت ریزش. پیدا میکنه موهامچ کوتاه میکنم. کم میشه حرص و جوش زیاد نخور 

پارسال کوتاه کردم تاثیری نداشت 

دارم کچل میشم دیگه هیچی توسرم نمونده یهویه مشت مووقتی ازحموم میام شونه میزنم میریزه

دوست عزیز در صورت تمایل به ارائه راهکارهای تخصصی تر به سوالات زیر پاسخ دهید.

جنس پوست سر

جنس موی سر

سن شروع ریزش

مقدار ریزش روزانه

محل خالی شدن مو و یا بیشترین محل ریزش

شامپوی مورد مصرف

وجود بیماری خاص یا مصرف دارو

و اگر نکته دیگری هم بود بفرمائید.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
دوست عزیز در صورت تمایل به ارائه راهکارهای تخصصی تر به سوالات زیر پاسخ دهید. سن جنس پوست سر جنس م ...

۲۸

چرب

خشک

۲۷

یه مشت 

شقیقه وکف سر

کراتینه وضدریزش ایروکس

فقط pcoتخمدان دارم تنبلی،اونم تازگی متوجه شدم وگرنه قبلاتاپارسال نداشتم،واسترس شدید

۲۸ چرب خشک ۲۷ یه مشت  شقیقه وکف سر کراتینه وضدریزش ایروکس فقط pcoتخمدان دارم تنبلی،اونم ...

خب مشکل همان تنبلی هست که باید درمان شود در اصرع وقت و حتما باید روزانه ورزش هوازی داشته باشید.

درمان هم از تونیک تی ۲ سریتا هر شب استفاده کنید به همراه شامپو کراستم دی . اگر چربی کنترل نشد شامپو کراستم جی مصرف کنید.

روزانه یک عدد قرص ساپلاس میدز و سیستن ب۶ و همچنین یک عدد شاری پروست برای کاهش دی اچ تی شما مناسب است.

میتوانید به جای ساملاس مدز از کپشول ژریتون استفاده کنید.

زیاد سر خود را ماساژ ندهید و دست نزنید.

دلسرد نشوید که اولین اثرات بعد یک ماه دیده میشود.

ممکن است در ابتدا موهای مرده ریزش پیدا کنند تا دوهفته که این عادیست.

شیر و سویا نیز در دوره درمان به همراه آب زیاد یعنی دو الی سه لیوان بیشتر از مصرف روزانه خوب است.

سلامت و تندرست باشید.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...