2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا چرا عزیزم؟

به پوچی رسیدم دنیا خیلی مزخرفه به هرچی برسی اخرش هیچه

دلمم واسه مامانم تنگ شده

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
☹☹اگه این زندگی باشه من ازمردن هراسم نیس یه حسی دارم اینروزا شاید مردم حواسم نیس زندگیمون بدو بی کی ...

هعیییی کلا زندگی منم چ با کرونا چ بدون اون حس بدی داره انرژی منفی از در و دیوارش میباره...

از ادما خستم ب خودم بود دور خودم یه دیوار بلند میکشیدم تا نزدیکانمو نبینم اما شوهرم دست از سر کچلم برنمیدار منو میندازه تو دهن شیر میگه خوب حرف بزن برخورد کن با شیر 

متاهلی؟ مجردی؟ برو کلاسی چیزی. 

متاهلم از خانواده شوهرم حالم بهم میخوره اما شخصیتم جوری نیست بزنم تو دهنشون گاهی میگم اگ از شوهرم کمتر میترسیدم شاید الان میزدم تو دهنشون اما فکر میکنم منو طلاق میده ب خاطر اونا شاید اگ توروشون وایسم خیلی خستم برو تاپیکا؟و از اول بخون اوایل خیلی حالم خوب بود دلم واسه اون روزام تنگ شده 

متاهلم از خانواده شوهرم حالم بهم میخوره اما شخصیتم جوری نیست بزنم تو دهنشون گاهی میگم اگ از شوهرم کم ...

اوووووف خدا لعنت کنه خانواده شوهره بدو منم یه مدت مثل تو بودم ََ. اما تغییررویه دادم. کم محلی. مثلا خارسو داره میحرفه من نگاهم جای دیگس یا حواسمو به کاری دیگه پرت میکنم. هرجی میگن با غیض میگم باشه. کاره خودمو نیکنم. اینجوری یکم روشونو کم کردن

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
الهیییی خیلی سخته دلتنگ بودن در قید حیاته؟

نه  

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
اوووووف خدا لعنت کنه خانواده شوهره بدو منم یه مدت مثل تو بودم ََ. اما تغییررویه دادم. کم محلی. ...

اینا اصن نفهم ترینن منو ب اخر خط رسوندن اصن...

شوهرمم درک نمیکنه اصلا