2777
2789
عنوان

عشقم رفت..تنها امیدم رفت..

726 بازدید | 31 پست

تنها امید زندگیم نیست،من هی تاپیک میزنم،بخدا بهتون نیاز دارم...بچه ها چیکار کنم دلم اروم نمیشه؟چقدر اشک بریزم؟چقدر گریه کنم؟دلم میخاد زنگ بزنم زار بزنم پیشش،پیام بدم...ی هفته کات بودیم و بعدش من ب بهانه وسایلاش پیام دادم الان ۳هفتست فقط در حد چند روز ی بار صبح بخیر و شب بخیر میگ و تمام.قرارم چند بار گفتم بذاریم صحبت کنیم راجب رابطمون هربار روز خودش بهانه اوردو نیمد..نگید ولش کن بخدا دارم جون میدم بچه ها.۲۳روز گذشته هرروز بدتر از دیروزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو دختر خجالت بکش پاشو دست روتو بشور برو دو رکعت نماز بخون چند صفحه قرآن با معنی بخون خجالت بکش.

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
چه کارش کردی؟

سر ی موضیعی دعوا کردیم.بعدش همه چی تموم شد.گفت زنگ نزن بهم.بعد ی هفته ب بهانه وسایلاش پیام دادم زنگ زد دلم تنگ شده و اینا...بعدم اینجوری سرده و سر قرارم نیمد.چند روزی ی صبح بخیری شب ببخیری و تموم

اگ دوستم نداشته باشه چی؟؟؟من چیکار کنم بدونش؟؟؟

هیچ کی بعد هیچ کس نمرده.ولی خیلیا بعد خیلیای دیگه اون آدم سابق نشدن.تو هم ی آدم جدید میشی یاد میگیری به خودت تکیه کنی و اینقدر ضعیف نباشی همین اتفاق خاصی نمیفته زمین پر از آدماییه ک درگیر عشق یه طرفه ان یا عاشقایی ک بهم نرسیدم.

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
هیچ کی بعد هیچ کس نمرده.ولی خیلیا بعد خیلیای دیگه اون آدم سابق نشدن.تو هم ی آدم جدید میشی یاد میگیری ...

حال منو ندارین...من خیلی تنهام،حتی تنها زندگی میکنم ایندم زندگیم اون ادم بود

سیاست نداری دیگه

فکر میکنی اینجوری جواب میده؟ مردا شکارچی ان وقتی شکار میپره بغلشون میگن وااای خدا این چی میخواد از من میندازنش اونور

عوض اینکه خودتو خوشحال کنی و شاد باشی اینجوری میکنی؟

برن گمشن عوضیای لاشی 

گریه کن ولی حفظ ظاهر کن اگه رابطه ات خوب بود اگه قدرتو میدونست تموم میشد؟ برو به یکی که قدرتو بدونه تشنه حرف زدن باهات باشه نه این که پز میده واست و میره با یکی جدید اونم ول میکنه میره سراغ بعدی

قلبتو خالی کن بذار صاحب اصلیش بیاد