2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من۱۷ ازدواج کردم ۱۹ هم مامان شدم😊

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
متولد چندی؟

۷۹🙃

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
لطفا دلیل تون هم بگین برای بارداری چطور؟

قبل 25 اکثرا یا خانواده ها انتخاب میکنن یا دخترا از روی احساسات .

اما بالای 25 اکثرا منطقی و دور از احساسات و با عقل انتخاب میکنن .

اونوقت هم برنامه برای زندگی دارن . فقط به فکر عروس شدن و ماشبن عروس و طلا و.... نیستن . باطن زندگی براشون مهمه . 

برای باردار شدنم بعد 25 . چون زیر 25 سال یه جورایی خودشونم کوچیک به حساب میان و بچه داری خیلی مسولیت و سختی داره . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
چقدر زود ازدواج کردی بارداری خیلی سخته؟ اهل کجایی؟

درس خوندن های حالا آینده نداره دیگه علاقه ای هم ب درس نداشتم ازدواج کردم 

تا حالا ک بارداریم خوب بوده اگ خدا کمکم کنه بقیش هم خوب پیش بره 

من مشهدم

الهی آمین چندماهته؟

۷ماهم شده تازه :)

دعا کن همه چی درست بشه هر کی ی تصمیمی واسه آیندش داره اونی ک میخواد درس بخونه پیشرفت کنه اونی ک مادر میخواد بشه بشه وظعیت مالی و زندگی همه هم خوب بشه چن روزه اصلا دست خودم نیست از این زندگی بریدم و همه دلخوشیم فندق تو دلمه نمیدونم اگ نبود الان باید چیکار میکردم🙁

ن بک تفریحی واسه ما جوونا گذاشتن ن چیزی هر کاری هم بکنیم ب هیچ جا نمیرسیم

ایشاالله همه ب هر چی میخوان برسن❤️