2777
2789
آره عزیزم انقدر پدر و مادر بی مسعولیت و نفم زیاده من نمیدونم چطور اینهمه آدم واسه بابا ماماناشون ضعف ...

بخدانمیدونم چیکارکنم ازدستشون کاش میمردم کاش نابودشم دیگه نمیخام باهاشون زندگی کنم😖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاستگارخوب میومدباحرفاش باکاراش بارفتارش ردمیکردیاطرفوپشیمون میکردعین یه دشمن خونی

تایه نفهم بی همه چیزعین خودش دیدبه به وچه چه کردوبزوروبارفتارش باعث شدبگم باشه جهنم فقط برم ازشرتون راحت شم

میگن خدامیذاره توکاسه ت ،دقیقادامادشم لنگه خودش بودوشدالبته،الکی الکی زندگیموبهم ریخت،هرچن واقعازندگی بااون وباخودش خودجهنم هست وبود وگف طلاق بگیر،طلاق ک گرفتم هررررررروزمیزنه توسرم هرروزاه ونفرینم میکنن حتی تاالان یه جفت لباس واسم نگرفته،نه بگی بخاطرطلاقم اینجوری شده هاازاول اینجوری بودازدست کاراش وزندگیم خاستم برم ازدستشون که خدازدتوسرم،پول اصلانمیده ،رفتم سرکارتاپول وکیل وخرجم ودراوردم تاطلاق گرفتم ،انقدگف چرادیرمیای بمون خونه خودم خرجتومیدم ،دیگه نرفتم سرکار،نشستم دولتی قبول شدم دانشگاه انگارنه انگارحتی پول کتاب ودفتروکرایه ماشینمونداد،الانم هررروزمیزنا توسرم یه لقمه نون میخورم،سرسفره میام انگاراشتهاش کورمیشه دعواراه میندازه ،مثلایدونه ام خدامنوازشون بگیره بحق علی

هرکیم میادخاستگاری نمیذاره میگه جهیزیه نمیدم یباردادم دیگه،ن به مادرم ن ب من اصلااهمیت نمیده الان۴ماهه مریضم انگارنه انگارخدامنوبکشه راحت شم ازشون

بخدانمیدونم چیکارکنم ازدستشون کاش میمردم کاش نابودشم دیگه نمیخام باهاشون زندگی کنم😖

وای عزیز دلم میفهممت اما چیکار میتونیم بکنیم؟ به جز درس خوندن تو یه شهر دیگه یا ازدواج کردن که راهی نداریم من خودمم تو ههمین وضعیتم 😔😔😔🤕💔

خاستگارخوب میومدباحرفاش باکاراش بارفتارش ردمیکردیاطرفوپشیمون میکردعین یه دشمن خونی تایه نفهم بی همه ...

خدا نکنه عزیزم نمیتونی دوباره بری سرکار ؟ خونه ات رو ازشون جداکنی؟ زندگی کردن با این آدما واقعا جهنمه . مگه همه تصمیمات زندگیتو اونا باید بگیرن ؟ خب انقدر به حرفشون گوش نکن اذیت میشی.

بالاخره باید یه راهی باشه 

حتی رفتیم خانوادگی پیش مشاور

اصلاعوض نشد

فقط تنهاراه حلم اینه تازگی بسرم زده برم ازپل خودموپرت کنم پایین جرات ندارم قرص بخورم یاباچاقوچیزی😖😖😖😖😖😖