2821
2789
عنوان

یه لحظه بیایین☹

164 بازدید | 31 پست

هفته پیش    کنار یکی بودم الان فهمیدم کرونا داشته

دارم دیوانه میشم  تازه زایمان سزارین کردم بدنم ضعیفه

سرفه های خفیف و کم میکنم احساس میکنم چیزی تو گلوم مونده     گلوم خیلی کم میخاره 

روزی   سه  چهار  بار عطسه میکنم

احساس میکنم بدنم یکم داغه

و مهمتر از همه ادرارم رنگش عوض شده  معذرت میخام رنگش زرد فسفری شده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تست بده

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

ویتامین سی جوشان بخور دمنوش آویشن زیاد بخور

وای خدا کی بشه ریشه کن شه😣تو همین چند دقیقه چهارتا تاپیک از این تجویزا کردم چقدر زیاد شده کرونا😭

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
تست خون یا اون گوش پاکنه  یا سی تی اسکنه؟

تست خون الکیع

گوش پاک کن واقعیه س

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

استرس نگیر ها ولی اعلاعم کرونا رو داری

اولین کار تست بده تا قبل از جآاب تست از پیش بچت دور باش

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂