حال روحیم عااالی..چون من تمام رژیم ها و قرص ها و روش های لاغری رو امتحان کرده بودم و واقعا از اونهمه اضافه وزن خسته شده بودم..به نظرم بالن مناسب نیست چون بعد 6ماه باید از معدتون خارج کنید و اینکه امکان برگشت وزن خیلی خیلی زیاده..منم همسرم موافق نبود اما وقتی یدد واقعا دارم از اضافه وزن و فشاری که به پاها و کمرم میاد و کمبود اعتماد به نفس عذاب میکشم راضی شد.حتما همسرتون رو با خودتون مطب دکتر ببرید تا با مریضای دیگه که عمل کردن حرف بزنن.میتونم وزنتونو بپرسم؟
حال روحیتون چطوره؟ضعف کمبود ویتامین و آهن ندارید؟ آخه اکثرا کسایی کت دیدم جراحی کردن خیلی افسرده شد ...
قرص آهن و مولتی ویتامین رو با توجه به نوع عملی که من کردم باید تا اخر عمرم مصرف کنم.الان هم باردار هستم دکتر دوز قرصمو بالاتر برده..گاهی سرگیجه و ضعف دارم که اونم طبیعیه
من 140کیلو بودم..دو سال تحقیق کردم .اما خودم دلم میخواست بیشتر عمل مینی بای پس بشم چون هم کاهش بیشتری داره هم اینکه امکان برگشتش کمتره..البته اونم با توجه به اندوسکوپی قبل عمل انجام میدین دکتر تعیین میکنه.که دکترمم همون مینی بای پس رو برام تشخیص داد
راستش از جراحی میترسم ،شوهرم هم اجازشو نمیده خودم هم واقعا میترسم،گفتیم باز بالن جراحی و اینا نداره
واقعا عمل راحتیه..چون عمل باز نیست و لاپراسکوپیه و فقط پنج تا سوراخ کوچیک رو شکم ایجاد میشه که واقعا درد نداره.من یه شب بیمارستان خوابیدم روز بعدش مرخص شدم و همون روز با اون پنج تا بخیه دکتر بهم اجازه داد بیام تا رشت.چون از رشت برای عمل رفته بودم.حالا بازم همه چی به تصمیم خودتون برمیگرده.کامل تحقیق کنید و در نهایت با توجه به تحقیقتون تصمیم بگیرید.امیدوارم به نتیجه ی دلخواهتون برسید
دکتر میترا معنوی میشناسم مادرم پیشش اسلیو معده انجام داده خیلی راضیه بالون معده هم انجام مید ...
منم پیش دکتر میترا معنوی بالون معده انجام دادم واقعا دکتر خوبو مهربونیه من خیلی راضیم حتی بعد در آوردن بالونمم ازش مشاوره آنلاین میگرفتن بابت رژیم غذایی و وزنم خیلی دکتر پیگیری هست