2777
2789
عنوان

وای خدا خیلی گرون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 34 پست

منم لانسون میزدم آخرین بار ۱۵۰ گرفتم اینبار نتونستم بخرمش 

به جاش الارو گرفتم 

اما هنوزم دلم با لانسونِ 😭😭😭

خیلی خوب بود 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لانسون میزدم دیگه نتونستم بخرم الارو خریدم اصلا دوستش ندارم اگر کسی کرم ضد افتاب خوب  بی رن ...

الارو یه نمونش بدون رنگه یه نمونش رنگ دار 

اصلا لانسون یه چیز دیگس 

چقدرم با برکت بودن

والا همون ۱۲۰ هم برای من خییییییلی گرونه ۵۰۰ هزار تومن......یعنی دو سال دیگه مثلا میشه سه میلیون😑😐 ...

اولش که 80 خریدم گفتم واه واه چه گرون ولی چون دکتر پوست برام نوشت خریدم. دفعه بهد شد 120 این دفعه دیگه ترکونده 500 برای منم خیلی گرونه ولی اصلا نمیتونم بدون کرم برم بیرون 😓

الارو یه نمونش بدون رنگه یه نمونش رنگ دار  اصلا لانسون یه چیز دیگس  چقدرم با برکت بودن

واقعا عاشقش بودم پوستم اینه شده بود چون جوش میزدم لک داشتم اما بعداز مصر ف دارو پوستم شفاف و صاف شده بود اما الان باز مثل قبل شده اصلا پوستم شاداب نیست 

واقعا عاشقش بودم پوستم اینه شده بود چون جوش میزدم لک داشتم اما بعداز مصر ف دارو پوستم شفاف و صاف شده ...

ارههه پوستو مثل آینه میکرد 

خدایا ما از همه چی محروم شدیم

واقعا عاشقش بودم پوستم اینه شده بود چون جوش میزدم لک داشتم اما بعداز مصر ف دارو پوستم شفاف و صاف شده ...

آره خیلی خوب بود از وقتی اونو میزدم پنککو گذاشتم کنار کلا تو مهمونی و .. همه جا میزدم یه ذره میزدی بس بود فکنم دو ماه دیگه بشه 1 ملیون 

آره خیلی خوب بود از وقتی اونو میزدم پنککو گذاشتم کنار کلا تو مهمونی و .. همه جا میزدم یه ذره میزدی ب ...

اره دقیقا منم همه جا از همون استفاده میکردم پوشش دهیش عالی بود یادش بخیر