بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
کمرجان به نظرتون چطوره واسه رهن خونه پول گذاشتم کنار اما گفتم اگه بشه تا شهریور یکم تو بورس بزارم الان خرید چیزی در نظر داری من چند. روز پیش کمرجان گرفتم به توصیه کسی نمیدونم خوبه یا نه؟
الانم به دوستان که نقد هستن توصیه میکنم حتما از مواد غذایی و سیمانی سهم بگیرند جای رشد زیادی دارند والبته از همه شون بیشتر گروه انبوه سازی که از بازار عقبن
من تازه وارد بورس شدم...اشنایی چندانی ندارم فجر و شیران خریده بودم ب مبلغ ۲میلیون که دستم راه بیفته ببینم چی ب چیه ک ضرر نکنم تا دیروز ۱تومن اومده بود روش امروز دیدم جفتشو زده ۱۰۰درصد ضرر😢😭😭چه جوری شد اخه؟