2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرمایه انچنانیم ندارم عزیزم گفتم مثلا یه مغازه بگیرم و کاری شدوع کنم ولی خوب چرا منم خیلی میتزسم شما ...

منم تو فکر اجاره مغازه بودم دقیقا. لباس بچگونه. ولی میترسم فعلا. سرمایه ام هم زیاد نیست ولی همینم بره دیگه هیچی به هیچی. موندم چه کنم. بالاخره کار نیاز آدم هست. 

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

همین دیگه از یه آی دی بی ارزش تو نینی سایت نمیتونیم بگذریم توقع داری از جونمون بگذریم بی مایه ترین ...

حالا شما چرا منو فحش میدی

چند باز کاربری درشت کردم هم حذف شده

من یه دختر ۳ سال دارم

الان برم بیرون یه گوله بخورم بمیرم کی نگه میدارنش

وقتی خفقان و دیگتاتوریه کاری نمیشه کرد

منم تو فکر اجاره مغازه بودم دقیقا. لباس بچگونه. ولی میترسم فعلا. سرمایه ام هم زیاد نیست ولی همینم بر ...

اره دقیقا منم مث شما میخواستم شروع کنم مستقل شم اما الا ترس دارم کاش زودتر همه چی عادی میشد نمیدونم الا ای گرونبا بخاطر کروناس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره دقیقا منم مث شما میخواستم شروع کنم مستقل شم اما الا ترس دارم کاش زودتر همه چی عادی میشد نمیدونم ...

فعلا که دوتاش با هم کاسه کوزه ما رو جمع کرده 🤦‍🤦‍♀️

برات از ته دل آرزوی موفقیت و شادی دارم. حالا هر کاری که شروع کردی 

فعلا که دوتاش با هم کاسه کوزه ما رو جمع کرده 🤦‍🤦‍♀️ برات از ته دل آرزوی موفقیت و شادی دارم. حالا ...

خدا لعنتشون کنه 

قربونت عزیزم همچنبن توهم موفق باشی تو کارت😍

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
جسارت نکردم من به شما هم فش ندادم در کل خودمونو گفتم

حرفهاتون خیلی درسته. خیلی هم دردآوره.  مشکل اینه که حتی بعدش هم همینه. وقتی سرانه مطالعه نزدیک به صفر. وقتی تفکر نقادانه در امور ابتدایی هم وجود نداره، چی بگیم؟ از این ملت جز حرکات هیجانی چه انتظار دیگه ای میشه داشت؟ ما خودمون پشتیبان حکومت های اینجوری هستیم. از اعتراض گذشته. همه خوابیم.

حرفهاتون خیلی درسته. خیلی هم دردآوره.  مشکل اینه که حتی بعدش هم همینه. وقتی سرانه مطالعه نزدیک ...

اینطوری تربیتمون کردن دوست من 

هیچکسی از بچگی کتابخون نبوده ترسو و شجاع هم نبوده تو این مسایل عوامل محیطی تاثیر گذار هستن و از قصد مارو اینطور بار اوردن در هر صورت یروزی یکجایی ما باید انتخاب کنیم زندگی با ذلت یا مرگ با عزت

اینطوری تربیتمون کردن دوست من  هیچکسی از بچگی کتابخون نبوده ترسو و شجاع هم نبوده تو این مسایل ...

درسته متاسفانه و افسوس که این همه هم نظریم 😔😔😔😔😔😔