2777
2789
زیر نظر امریکاست طلا واسه اوناس نفت واسه ما وایه اینکه پولشونو اقتصادشونوحفظ کنن طلا و دلار بالا میر ...

به نظرت واقعا تو ۱۰ ملیون بگیرم؟

۲۰ تومن پول دارم 

گذاشتم یه کم بیاد پایین بگیرم

ولی فک نکنم بیاد دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت واقعا تو ۱۰ ملیون بگیرم؟ ۲۰ تومن پول دارم  گذاشتم یه کم بیاد پایین بگیرم ولی فک نکنم ...

دوتا بگیر که تا عید پولت ۴۰ تومنه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
به نظرت واقعا تو ۱۰ ملیون بگیرم؟ ۲۰ تومن پول دارم  گذاشتم یه کم بیاد پایین بگیرم ولی فک نکنم ...

ببین ریسک هر کاری بالا ست الان. ولی موضوع اینه که دلار ثابته. این ریاله که بی ارزش میشه. پس احتمالا خریدش بهتر از نخریدن هست. هر چند که به هر حال ریسکه

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

آخه از جونشون میترسن مردم

جون همه براشون عزیزه منتها ما میگیم بقیه برن جلو اگه موفق شدن که خوب ماهم از موفقیتشون بهرمند میشیم اگرم شکست خوردن که خوب اونا میمیرن ما چیزیمون نمیشه

زهی خیال باطل انقدر بس میشینیم تا قحطی بیاد یونجه خوار بشیم بعدشم سقط بشیم

ببین ریسک هر کاری بالا ست الان. ولی موضوع اینه که دلار ثابته. این ریاله که بی ارزش میشه. پس احتمالا ...

آره حرفت رو قبول دارم

با این شرایط هم هر روز پول نقد بی ارزش تر میشه

دیگه اوضاع همیشه همینه چیکا میشه کرد 

نمی ترسی سرمایه ات بره؟ من از این‌میترسم و جرئت ندارم کاری کنم. امیدوارم موفق بشی هر تصمیمی میگیری 

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

نمی ترسی سرمایه ات بره؟ من از این‌میترسم و جرئت ندارم کاری کنم. امیدوارم موفق بشی هر تصمیمی میگیری&n ...

سرمایه انچنانیم ندارم عزیزم گفتم مثلا یه مغازه بگیرم و کاری شدوع کنم ولی خوب چرا منم خیلی میتزسم شما میخوای چیکا کنی؟موفق باشی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم