2777
2789
عنوان

تشنج

1126 بازدید | 27 پست

سلام 

پسر پسر عمه ی من بیماری تشنج داره  و حالا برادر من قصد داره با نوه ی دختری عمه م ازدواج کنه 

و قراره آزمایش ژنتیک بدن آیا ممکن جواب آزمایش شون خوب نباشه و اجازه ازدواج نداشته باشن؟ خودشون گفتن این یه سلول ارثی هست و خواهرزاده ی عروس هم که ۳ سالشه تشنج می کنه 

من دختردایی مادر عروس میشم واضح تر گفته باشم که گیج نشین 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

سلام. صرع داره؟ یا تشنج وابسته به چه بیماری؟

نمیدونم دقیق نگفتن اما تاکید زیادی روی آزمایش ژنتیک دارن 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام. صرع داره؟ یا تشنج وابسته به چه بیماری؟

به نظر شما ممکن که آزمایش شون خوب نباشه؟ 

با توجه به اینکه خواهرزاده ی عروس هم تشنج می کنه؟ 🤔 

آزمایش ژنتیک که چیز خاصی نیست. اول تاریخچه میگیرن. اسم بیماری و فراوانی و مونث و مذکر بودن. بعد درص ...

آها منظورتون درخت شجره هست؟ 

من مادرزادی شکاف کام به دنیا اومدم اون هم باید بگن؟

یه نموداری اونجا هست. بسته به تعداد و دور و نزدیک بودن نسبیت و ... میسنجن. 

پسرعمه ی عروس تشتج می کنه و خواهرزاده ی عروس 

بله

من عمل کردم 

نمیدونم علت لین موضوع چی بوده من شکاف روی کامم بوده 

به هر حال باید مشاور ژنتیک برید. اگه تهران هستید دو تا مرکز هست مرکز دکتر فرهود و مرکز دکتر کریمی

کرجیم 

به هر حال باید مشاور ژنتیک برید. اگه تهران هستید دو تا مرکز هست مرکز دکتر فرهود و مرکز دکتر کریمی

پس احتمال اینکه آزمایشاشون بهم دیگه نخوره زیاده