2777
2789
عنوان

واسه داشتن یه پوست صاف چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 39 پست
اینجوری که شما میگی نیست عزیزم کلا مخصوص صورت هست فقط منم که باهاش جوش میزنم بقیه که استفاده میکنن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣منوی اپی لیدی دارم‌بابام حدود ۲۰ سال پیش از آلمان آورد یعنی براون اصل آلمان.یعنی بدونه نوی پامم نمیتونم باش بردارم.جونم نیاد بالا.حالا از این‌مدلی که شما داری نمیدونم چیه.ولی خوب بتونی ننداری خوبه.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
من دکتر احسانی هم رفتم ولی خوشم نیومد ولی این رو راضی ام  قبلا هم بیمارستان رازی کار میکرده&nb ...

پورسانت میگیری😂😂😂😂😂😂😂

ببخشید فقط یه سوال هزینه ویزیتوتشون چقدره و اینکه حدودا هر چند وقت یکبار برای چکاب باید رفت؟

مم قبلا یه دکتر رفتم خدایی راضی بودم ولی خیلییییییی زیاد بود پماد هایی که میدادن 

ادم واقعا خسته میشد

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣منوی اپی لیدی دارم‌بابام حدود ۲۰ سال پیش از آلمان آورد یعنی براون اصل آلمان.یعنی بدونه ن ...

اتفاقا براون آلمان دارم 😂😂

چند تا سری داره برای پاها و دستم استفاده میکنم بیشتر

برای صورتم پرنسلی دارم ساخت چین هست جنس خوبش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نسسیییییمخانووووووم شما میشه درباره پاکسازی بنهفته ایی ب بار توضیح بدید .کوجججاییییییییی نسییییمخانو ...

اسمش فیشیال ه

تو این پیج آموزشش با مواد طبیعی هست من ی بار انجام دادم خوب بود

البته با ماسک ها و اسکراب های آماده هم میشه

@ziba_sho.ca

پورسانت میگیری😂😂😂😂😂😂😂 ببخشید فقط یه سوال هزینه ویزیتوتشون چقدره و اینکه حدودا هر چند وقت یکب ...

ویزیتش شصت تومن به من گفت سه ماه دیگه برم

البته این هم دوام درمانش به همون محلول و پمادش وابسته هست 

اسمش فیشیال ه تو این پیج آموزشش با مواد طبیعی هست من ی بار انجام دادم خوب بود البته با ماسک ها و ا ...

یعنی باید بری ارایشگاه یا خودت مواد می گیری انجام میدی‌متوجه نشدم

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
روتین پوستی مرتب تغذیه هفته ای یه بار پاکسازی هفته ای دوبار ماسک طبیعی

پاکسازی چه جوری انجام میدی عزیزم

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
یعنی باید بری ارایشگاه یا خودت مواد می گیری انجام میدی‌متوجه نشدم

هم تو آرایشگاه انجام میدن هم تو خونه خودت میتونی انجام بدی مواد عجیب غریبی هم نمیخواد ی اسکراب میخواو با یه ماسک ک خاصیت تمیزکنندگی منافذ داشته باشه اگه اون رو هم نداری پیجی ک گذاشتم با مواد طبیعی مث آلوئه ورا و زردچوبه و... آمورزش داده