2777
2789
عنوان

خدا ازش نگذره

531 بازدید | 42 پست

تاپیکای قبلیو خونده باشین متوجه ماجرا میشین.رفتیم خونه پدر شوهرم با مادر پدرمو خالمو شوهر خالم.گفتیم کی قراره خونه بدی.گفت من خونه نمیدم باید پسرم بره کرایه بده عذاب بکشه.بااینکه قول داده بود و گفته بود میدم زد زیره حرفش.هیچ کاری نکرده برا پسرش شوهرم تمومه وسیله هاشو خودش خرید هیچ کمکی نکرد.من جلو همه گریم دراومد😔گفت نمیدم هیچ کاری نمیکنم عروسی هم نمیگیرم.مامان و بابام و خالم و شوهر خالمم شستنش گذاشتنش کنار گفتن تو چ پدری هستی ب چ دردی میخوری فقط اسمه پدرو یدک میکشی هرچی از دهنشون در میومد گفتن.بابام گفت نمیزارم دخترم بره مستاجری خودم طبقه پایینه خونمو براش رهن میکنم پیشه خودم باشه.بااینکه بابام تمومه سرمایش همون پولیه ک میخاد واسه رهن بده😔کلی هم جاهاز خریده بمیرم براش.دیگه تا اخره عمرم خونشون پامو نمیزارم برام مُردن

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردک خرفت مگه پسرش سبدیه میگه باید عذاب بکشه

بره گمشه.انقد خسیسه که هیچ کیو براخودش نگر نداشته هیچ کدوم از فامیلاش دورش نیستن منم دیگ انگار واسم مرد

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

چرا انتظار دارین؟!جونی ک‌میاد دم خونتون برای ازدواج خودش باید مشکلاتشو حل کنه 

البته من خودم زندگیمو میریزم پای بچم ولی شاید یکی نخواد بده نباید ناراحت بشی 

پدرشوهرم تا بحال هزارتومنم ب شوهرم کمک نکردهی بار صاب خونه جوابمون کرده بود پول نداشتیم خونه بگیریم پدر شوهرم دنبال میتاجر میگشت خونشو رهن و اجاره بده ولی نداد ب ما هیچ وقت ناراحت نشدم چون دوست ندارم از کسی کمک بگیرم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
99 درصد مادر شوهر و پدر شوهرا همین جوری هستن  منم مثل شما تا الان مادر پدر همسرم بهش یک ریال ه ...

یشالا ک خیر نبینن.شوهرمو جلو همه خورد کرد 

نمیدونم جریان شما چیه ولی چرا شوهرت دستش باید تو جیب باباش باشه؟ شما وقتی ازدواج کردین ینی دیگه مستقلید خودتون باید از پس خودتون بربیاید . الان نصف بیشتره مردم مستاجرن دیگه 

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.

عزیزم مردم وظیفه ندارن وقتی بچه به دنیا میارن تا آخر عمررررر ساپورتش کنن قانون و عرف و اخلاق و همه چی میگه هجده سالگی بعدش هر کاری بکنن لطفه

پدر شما داره لطف میکنه اگه دلش نخواد این لطف رو بکنه شوهرخاله شوهرت حق داره بیاد فحشش بده؟

شوهرت اگه عاطفه فرزندی داشت  اصلا با شما ازدواج نمیکرد که خانوادگی جمع شدید به باباش فحش دادید 

اگه طاقت مستاجری و سختی کشیدن نداری باید با مردی که خونه دار باشه ازدواج میکردی نه با جیب پدرشوهر

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چرا انتظار دارین؟!جونی ک‌میاد دم خونتون برای ازدواج خودش باید مشکلاتشو حل کنه  البته من خودم ز ...

غلط کرده وقتی نمیخاست بده شبه خاستگاری گفت من میدم.بابام شرطش خونه بود 

عزیزم مردم وظیفه ندارن وقتی بچه به دنیا میارن تا آخر عمررررر ساپورتش کنن قانون و عرف و اخلاق و همه چ ...

غلط کرد شبه خاستگاری گفت من خونه میدم ک الان بزنه زیرش مگه مردم مسخرشن؟همش چاخان میکنه دروغ میگه حالمو بهم زده

غلط کرده وقتی نمیخاست بده شبه خاستگاری گفت من میدم.بابام شرطش خونه بود 

اینو پسرش باید بگه بهش

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
شوهرت کجا بود وقتی اینارو میگفت؟

نشسته بود رو ب روش غروره شوهرمو خورد کرد آشغاله عوضی