2777
2789
عنوان

تا4سانتی متر

225 بازدید | 53 پست

باز شدن رحم برای زایمان چه قدر درد داشتین؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردش قابل توصیف نیست انشالله خودت تجربه اش کنی اینم که میگن مثل پریودی و اینا ......زیاده

من نظرم رو سزارین هس اما الان ماما داره میگه میشه بعد4سانت بی حسی اپیدورال یا اسپانیال زد میخواستم ببنم   تا4سانت چه قدر درد دارع

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مال من که دردش در حد خیلی زیاد بود😢

همون 4سانتش هم زیاد بود؟؟

😲😲😲😲😲😲واقعا 

آره. من با درد های خفیف و طبق حرف دکترم رفتم زایشگاه، دو سانت بودم. رفتن پرونده تشکیل بدم و لباس عوض کنم و برگردم دوباره تو اتاق معاینه کرد سه سانت بودم. کیسه آبم رو زد و دردهای منظم شروع شد و سریع پیشرفت میکردم

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
باز نشد دریغ از یک سانت رفتم سز

از سزارین راضی هستی ؟؟ بی حس بودی؟؟ منم نظرم رو سزارین هس الان ماما میگه بعد 4سانت تو طبیعی هم میشه بی حسی اسپانیال مال سزارین زد

آره. من با درد های خفیف و طبق حرف دکترم رفتم زایشگاه، دو سانت بودم. رفتن پرونده تشکیل بدم و لباس عوض ...

احتمالا ارثی کم درد هستین ..خوش به حالتون من که نظرم رو سز هس از بس که میترسم ازمدرد

مال من که دردش در حد خیلی زیاد بود😢

همون4سانتش هم زیاد بود دردتون؟؟ من از ترس درد میحوام سز کنم

من نظرم رو سزارین هس اما الان ماما داره میگه میشه بعد4سانت بی حسی اپیدورال یا اسپانیال زد میخواستم ب ...

نمیدونم از من که از یه سانت بکووووب شروع شد تا زایمان استراحت و اینا هم نداشت وسطش ولی خوب مسلما ۴سانت کمه 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃