2777
2789
عنوان

لیزر co2 صورت

735 بازدید | 13 پست

سلام ..من روی گونه هام لک داره..هرچی رفتم دکتر نرفتن..البته خیر نبینه دکترم چندسال پیش میکرودرم کردم روی گونم زخم کرد دقیقا همون جاها لک عمیق شده،، نمیرن،،خیلی خجالت میکشم از صورتم...کسی اینجا co2  کرده پوست صورتشو؟؟؟یا اطرافیانتون؟؟چطور بود تاثیر داشت ؟؟دو روز اول صورت باید با باند بسته بشه؟؟؟؟اخه من کسی ندارم از بچه هام مواظبت کنه این هفته اولش

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

سلام. این لیزر رو نمی شناسم. فقط می دونم برای لک از لیزر کییو سوئچ استفاده میشه. تا حالا نشنیدم برای لیزر صورت رو پانسمان یا باند کنن. فقط بعدش میگن ضدآفتاب زینک اکساید بزنن. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام. این لیزر رو نمی شناسم. فقط می دونم برای لک از لیزر کییو سوئچ استفاده میشه. تا حالا نشنیدم برای ...

دکتر من‌متخصص پوسته..میگه باید با باند بسته بشه دو روز اول

عزیزم کرم ضدلک استفاده کردی؟ میکرودرم باسری الماسه بنظرم زیاد استفاده کرده که جاش مونده

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
عزیزم کرم ضدلک استفاده کردی؟ میکرودرم باسری الماسه بنظرم زیاد استفاده کرده که جاش مونده

نه  عمیق زد ...۵جلسه رفتم...اره میکرودرم با همون پودر الماسی ک عین براده اهنه

نه  عمیق زد ...۵جلسه رفتم...اره میکرودرم با همون پودر الماسی ک عین براده اهنه

بعدش ترمیم کننده نزد یابهت توصیه نکرد بزنی عزیزم؟ الان لک صورتت بزرگ شده وکمرنگ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بعدش ترمیم کننده نزد یابهت توصیه نکرد بزنی عزیزم؟ الان لک صورتت بزرگ شده وکمرنگ؟

نه زینک زد رفتم خونه ..نگفت صدافتاب مرتب بزن ولی خودم‌میزدم مرتب...ترمیم کننده سی گل زدم بعد هر جلسه تا چهارروز

نه زینک زد رفتم خونه ..نگفت صدافتاب مرتب بزن ولی خودم‌میزدم مرتب...ترمیم کننده سی گل زدم بعد هر جلسه ...

الان عزیزم یه ماسک برای لک هست اگر مشکل کبدی یا هورمونی باشه که اول باید اونو رفع کنی ولی ماسک خاک رس پاپایا خیلی خوبه ماسک دست‌ساز هم هست خواستی بهم توی پیوی پیام بفرست تا برات بگم دستورشو گلم

سلام من بعد عمل بینیم صورتم کلی جوش زد دو ماه بعدش خوب شد ولی جاش موند بعد پیلینگ هالیوودی انجام دادم من تو یه تک جلسه میتونم بگم ۸۰ درصد جای بخیه صورتم که واسه تصادف بود رفت .

شماره دکترمو میزارم برات کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶.

سلام من بعد عمل بینیم صورتم کلی جوش زد دو ماه بعدش خوب شد ولی جاش موند بعد پیلینگ هالیوودی انجام دا ...

ععع شما هم خانم دکتر عباسی رو میشناسین من و خواهرم الان چند ساله باهاشون تمام کار های زیباییمونو انجام میدیم واقعا کارشون عالیه 😍😍😍