2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره دیگه اصلن وقت درس خوندن نداشتم حتی باور میکنی تو ۵ دقیقه حمام میکردم؟مامانم سریع غدذام رو میزاشت ...

اره بابا من برا شیشم که این هوا کلاس و آزمون و چرت و پرت رفتم قبول نشدم دیگه برا نهم که اصلا نخوندم 

میگم اگ میتونی بیا یه گروه ۳ نفره بزنیم من فقط شب ها ساعت مطالعه ام رو توش میگم که یه حس رغابت ایجاد بشه چون من هیچ کس نیست باهاش رقابت داشته باشم و این خیلی بده ادم کسل میشه و زود از درس خسته میشه

امضام جعل شده انگشت میزنم  
مرسی عزیزم لطف کردی

خواهش میکنم تو کلاس ها خوب بود مثلا چیزی زیادی یاد میگرفتی؟؟ به نظرت بهتر نیست فقط همون ویدعو هارو بخونم و  خودم درس بخونم بیشتر تاثیر داره نه ؟

خواهش میکنم تو کلاس ها خوب بود مثلا چیزی زیادی یاد میگرفتی؟؟ به نظرت بهتر نیست فقط همون ویدعو هارو ب ...

به نظرم فعلا اصلن به فکر کلاس نباش خصوصا اینکه کرونا اومده و کلا کلاس ها مجازی شدهه به نظرم خودت بخونی و تست بزنی بهتر جواب میگیری خصوصا اینکه تهرانی و برای کلاس رفتن باید خیلی جابه جا بشی من با اینکه کلاس کنکورم چند تا کوچه بالاتر از خونمون بود ولی دیگه واقعا حالم از سوار شدن تو ماشین و کلاس رفتن بهم میخورد

میگم اگ میتونی بیا یه گروه ۳ نفره بزنیم من فقط شب ها ساعت مطالعه ام رو توش میگم که یه حس رغابت ایجاد ...

خب بده شمارتو سریع پاک کن بعد شب ادت میکنم دوستم هنوز خوابه 😂😂😂دیگه ول کرده

نمیدونم برم کلاس ترم کلاس من کلا با بیرون رفتن رابطه خوبی ندارم

نه نرو دی وی داری دیگه کتاب تست هم داری انگیزه هم داری بشین تو خونخ درست رو بخون

تو خونه تمرکز داری؟؟خواهر برادر یا مهمان ندارید؟اگ ندارید که خوبه خونه ساکته

نه نرو دی وی داری دیگه کتاب تست هم داری انگیزه هم داری بشین تو خونخ درست رو بخون تو خونه تمرکز د ...

اوف خونه ساکت نه خواهر نه برادر نه مادر و نه پدر اونا سر کارن من هم که تک فرزند 😂