2821
2789
وای خدا دوباره از اول به نظرت مشاور لازمه ؟

درسا شبیه هم هستن خیلیی فرق ندارن پایه مطالب تقریبا همونه اما خو یه سری چیزا هم عوض شده خصوصا زبان و شیمی

نه مشاور نیاز نیست اگ خودت ساعت مطالعت بالاست

ماشالله تو ساعتت خیلی خوبه اصلن مشاور نگیر البته بگم ها خیلی هم از الان فشار نیار چون ممکنه دوازدهم که رسیدی خسته بشی

امضام جعل شده انگشت میزنم  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درسا شبیه هم هستن خیلیی فرق ندارن پایه مطالب تقریبا همونه اما خو یه سری چیزا هم عوض شده خصوصا زبان و ...

تو خودت که ۳ ساله داری می خونی بازم اراده داری خوش به حالت ارادت خیلی قویهههه

درسا شبیه هم هستن خیلیی فرق ندارن پایه مطالب تقریبا همونه اما خو یه سری چیزا هم عوض شده خصوصا زبان و ...

الان این فیلم هارو گرفتم به نظر تو برا کنکور دو سال دیگه  بدبخت نمیشم کتابا عوض شده باشه اگه بشه خیلی زیادی فرق میکنه ؟؟ یا همون جوریه تقریبا

تو خودت که ۳ ساله داری می خونی بازم اراده داری خوش به حالت ارادت خیلی قویهههه

نه بابا اگ قوی بود میزدم تخته گاز روزی۱۵ ساعت یا۱۶ ساعت میخوندم و پارسال قبول میشدم اتفاقا مشکل من اینه که چند روز عالی میخونم دوبارع شل میکنم

الان این فیلم هارو گرفتم به نظر تو برا کنکور دو سال دیگه  بدبخت نمیشم کتابا عوض شده باشه اگه بش ...

نه چاپ هاشون ویرایش داده میشه اما مطالب عوض نمیشه

من برای نظام قدیمی که میاد نظام جدید گفتم

الان این فیلم هارو گرفتم به نظر تو برا کنکور دو سال دیگه  بدبخت نمیشم کتابا عوض شده باشه اگه بش ...

اگ میتونی این که ازش تو دیوار گرفتی رو به منم بده

طرف تهرانه؟رفتی درخونشون ازش گرفتی؟

نه بابا اگ قوی بود میزدم تخته گاز روزی۱۵ ساعت یا۱۶ ساعت میخوندم و پارسال قبول میشدم اتفاقا مشکل من ا ...

فکر کنم دلیل قبول نشدنتو فهمیدم تو کلاس زیاد گیری در نتیجه هیچ وقت تا حالا با تمرکز درس نخوندی خودت باشی و از کلاس ‌که میای خسته ای حوصله مرور اون چیزی که معلم گفته رو هم نداری درسته ؟؟؟ به نظر من امسال کلاس نرو چون من سال ششم برا تیزهوشان کلاس رفتن هیچی هم نمی فهمیدم از صبح تا شب آخرش هم پخ هم نشدم کلاس بدون تحلیل بعدش فایده نداره بشین خودت بخون بیشتر می مونه تو ذهنت

اینارو برا نظام قدیمی که میره نظام جدید گفتم دختر نه برای تو که نظام جدیدی خودت

اگ میتونی این که ازش تو دیوار گرفتی رو به منم بده طرف تهرانه؟رفتی درخونشون ازش گرفتی؟

نه بابا پیام بده بهش که میخوای بخری بعد آدرس و اینا  رو میدی برات ارسال میکنه وقتی بسته رو تحویل داد به پست برات پیامک پست میاد که تحویل داده شد بعد براش پول و می ریزی دو روز بعد ده بسته دست پسته کد رهگیری رو میتونی تو سایت پست نگاه کنی و به پست بزنگی تا دو سه روز بعد میاد بستت 

فکر کنم دلیل قبول نشدنتو فهمیدم تو کلاس زیاد گیری در نتیجه هیچ وقت تا حالا با تمرکز درس نخوندی خودت ...

اره دیگه اصلن وقت درس خوندن نداشتم حتی باور میکنی تو ۵ دقیقه حمام میکردم؟مامانم سریع غدذام رو میزاشت جلو کولر تا خنک بشه بخورم سریع آژانس بگیرم برم کلاس بعدیم

منم برا تیزهوشان خیلی کلاس رفتم اما قبول نشدم

ها نفهمیدم یعنی ممکنه کتاب های نظام جدید هم دیگه عوض بشه ؟؟؟

نه عوض نمشن فقط یه سری ویرایش ها میشع که اونم زیاد مهم نیس و تو کتاب تست ها میبینیشون و متوجه میشی خودت