2821
2789

من وقتی رفتم تخمین رتبه و همه درصدارک زدم ۷۰ و دیرم که رتبم میشه ۷ هزار یعنی داغون شدم بعد همین درصدارو زدم تو انسانی رتبم شد ۲۰۰ تا ۳۰۰ داشتم سکته میکردم واقعا حالم بد شد بعد گفتم من میرم انسانی مامانم گفت اگه انسانی میخوای مدرسه خوب دیگه برا چیه اما واقعا دندان دوست دارم اما واقعا درصدا افتضاح بالاست

چرا بابا اما من فقط یدونه دوست صمیمی دارم ۰ون اعتقاد دارم اگه قرار بود با همه صمیمی باشم که دیگه اسم ...

درست میگی 

منم فقط یدونه صمیمی دارم که البته رشتش ریاضیه و رفته دانشگاه

امضام جعل شده انگشت میزنم  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره اگ پزشکی باشه ارزشش رو داره ولی خو لامصب خیلی خرجش بالا فشار میاره منم میخوام دولتی قبول بشم ...

خب همین دیگه اما من بابام همه چی برام میخره به قول تو خرج بیا اما دیگه دانشگاه رو شرمنده این همه خرج برا اینه که دانشگاه رو پول نده حداقل تر می فکر کنم بالا ۱۴ تومنه خب پدرش در میاد کع

من وقتی رفتم تخمین رتبه و همه درصدارک زدم ۷۰ و دیرم که رتبم میشه ۷ هزار یعنی داغون شدم بعد همین درصد ...

باید ۷۰ یا ۸۰ بتونیم بزنیم یا حتی عمومی ها بالاتر

انسانی هم خوبه اما برا مایی که خرج کردیم واقعا حیفه

خب همین دیگه اما من بابام همه چی برام میخره به قول تو خرج بیا اما دیگه دانشگاه رو شرمنده این همه خرج ...

اره بابا منم همینو میگه همون اول ازم پرسید که میخوای خرجت نکنم و پول رو بزلرم آزاد بری یا میخوای خرج کنم اما بعدش دولتی بری منم گفتم دولتی