2821
2789
کنکور من دو سال دیگست 😂تو چند می؟

من یازدهمم ولی کتابام کامل نیست مخصوصا اینکه قراره غیرحضوری بخونم

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه من اصلا تو کنم نمیره که پشت کنکور بمونم واقعا تو چجوری راصی شدی بمونی چون واقعا افسرده میشم اگه ...

چون من ۷ تا کلاس میرفتم مدرسه هم میرفتم کلاس مشاوره و هردو هفته ازمون هم داشتم اصلااا وقت نمیکردم درس بخونم

امضام جعل شده انگشت میزنم  
خب میرفتی بع نطرت ارزش داره عمرتو تلف کنی اره ارزش داره اما نه سه سال اگه امسال نشدی جون من برو ی چی ...

برام سن مهم نیست برام مهمه چیزی رو که عاشقشم قبول بشم

دختر تا نری سر کنکور نمیفهمی چقدر دندون و پزشکی اوردن سخته

برام سن مهم نیست برام مهمه چیزی رو که عاشقشم قبول بشم دختر تا نری سر کنکور نمیفهمی چقدر دندون و پزش ...

میدونم‌بابا من خودم ته اینارو در آوردم اما ببین برا من مهمه من مدرسم علامه طباطبایی شهریه ۲۵ ملیون کل دبستان تا الانم غیر دولتی خب بالاخره اگه قبول نشم هم پدر مادرم ازم نا امید میشن هم اینکه خودم شرمنده به خاطر همین تحمل پشت کنکور ندارم پول آزاد هم اگه قبول بشم ندارم که بدم چون تا الان پول دادن تا دولتی قبول بشم خب تو چی آزاد بشی میری طبیعتا به خاطر همینه که از دهم شروع کردم که شرمنده نشم پیششون

میگم فکر کنم تو کلا باهیچ کس درارتباط نیستی درسته؟مثلا رفیقی چیزی البته خوب کاری میکنی وقت ادم رو می ...

چرا بابا اما من فقط یدونه دوست صمیمی دارم ۰ون اعتقاد دارم اگه قرار بود با همه صمیمی باشم که دیگه اسمش صمیمی نبود یدونه دارم و اونم درسش خوبه ما نهم کلا با هم حرف میزدیم شب و روز اما از دهم هر روز داریم باهم می خونیم هر شب قرار گذاشتیم که بیایم برنامه رو گزارش بدیم برنامه فردا هم بگیم و بریم؟ و گوشی کلا کنار اینجوری درس خوندم پارسال رو در حد نیم ساعت فقط

وای نه غیر حضوری نخون معلم من میگفت بدترین کار یک دانش آموز همینه

میدونم ولی دست خودم نیست آخه

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  
اوف اگه آزاد یا پردیس قبول شی میری ؟

اره اگ پزشکی باشه ارزشش رو داره

ولی خو لامصب خیلی خرجش بالا فشار میاره

منم میخوام دولتی قبول بشم چون خیلیییی خرج کردم خیلییی کلاس کنکور هام هم نصفشون خصوصی و نیمه خصوصی بود بقیش عمومی