2777
2789
عنوان

سهام عدالت

101 بازدید | 16 پست

سلام دوستان دوتاسوال دارم 

1-شماره تلفنی که ثبت بانک بایدبه نام خودم باشه یاشمارتلفنی که ثبت سازمان خصوصی سازی هستش؟؟؟برای احراز هویت

من برای سجام کارگزاری وسازمان خصوصی سازی شماره ای که به نام خودم هستش ثبت شده فقط شماره ای که برای سودسهام عدالت به بانک دادم بنام خودم نیست

2-پیامک کدبورسیم ازگوشیم پاک شده ازکجا باید دوباره همون کد روبگیرم ؟

بیست وشش روز سفارش فروش زدم توی سایت بانک صادرات هنوز هیچی واریزنکرده بانک میرم میگه نمیدونیم ما !!!😟

کی شرایط منوداره ؟کی کارش درست شده به منم بگه ☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول خیلی ها که واریز نشده و فعلا واریز نمیشه .. شماره تلفنی که برا سهام عدالت ثبت شده باید به اسم خودتون باشه کد بورسی پاک شده برو دفترپیشخوان وارد سیستم میشه و پیامک میکنه رو گوشیت ‌‌.. 

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره 
پول خیلی ها که واریز نشده و فعلا واریز نمیشه .. شماره تلفنی که برا سهام عدالت ثبت شده باید به اسم خو ...

من فقط شماره ای که به بانک دادم به نامم نیست توی سامانه سهام عدالت وسجام وکارگزاری مفید بنام خودمه بانک رفتم دوبار عوض نکرد اصلا نمیدونست چیکارکنه 

هنوز سهام عدالت خیلیا رو نریختن وقتی کد بورسی برات اومده یعنی شماره به اسم خودته و مشکلی نیست

یعنی به اینکه شماره ای که به بانک دادم مال خودم نیست ربطی نداره ؟

چراواریز نمیکنند خواهرمن سه روزازمن جلوتر ثبت فروش زد کل پولشوریختن امامن وهمسرم موندیم روهوا😑😤

چرافعلا واریزنمیشه تاکی صبرکنیم یه ماه شد😳😐

بانک هم خودش نمیدونه الان جریان خرید و فروش چجوریه و کی دولت میخواد پول شما رو بده ...

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره