2777
2789

اگه شرایط ازدواج داره خیر به هیچ‌وجه

برا وقتیه که به هیچ عنوان شرایطش نیست و ممکنه به گناه بیفته

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شرایط ازدواج داره خیر به هیچ‌وجه برا وقتیه که به هیچ عنوان شرایطش نیست و ممکنه به گناه بیفته

پسرای 24 و 25 ساله که هنوز پولشون به اندازه کافی نیستش باید بیشتر صبر کنن یا باید انجامش بدن؟درواقع میشه یه سن خاصی باسم تعریف کنی که مثلا مرد رسیذ به این سن از نظرت حالا صیغه کنه کارش موجهه؟

پسرای 24 و 25 ساله که هنوز پولشون به اندازه کافی نیستش باید بیشتر صبر کنن یا باید انجامش بدن؟درواقع ...

اگه میتونن حتما صبر کنن

بسته به سن نیست به شرایطه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
طنز نگو.جدی پرسیدم.کسی که قبلا صیغه داشته اینکار دیگه پیشش قبح نداشته پس دو روز دیگه تو زندگی مشترکش ...

بخدا راس میگم طنز نگفتم نمیفهمی ...کدوم مردی میاد مثلا روز خواستگاری بگه من زن صیغه ای داشتم نمیگه خب خواهر من ...مگر خیلی صادق باشه

بخدا راس میگم طنز نگفتم نمیفهمی ...کدوم مردی میاد مثلا روز خواستگاری بگه من زن صیغه ای داشتم نمیگه خ ...

قسمش بدم.قران بیارم بگم دستت رو بزار روش قسم بخور.

اگه میتونن حتما صبر کنن بسته به سن نیست به شرایطه

چرا خب پسری که صیغه داشته بعدش میره دنبال دختر باکره چرا با یکی مثل خودش که قبلا صیغه کرده ازدواج نمیکنه؟

چرا خب پسری که صیغه داشته بعدش میره دنبال دختر باکره چرا با یکی مثل خودش که قبلا صیغه کرده ازدواج نم ...

از خودش باید بپرسی😊

نمیدونم .بستگی ب طرفت داره ...حالا تو جیزی شنیدی ک صیغه کرده یا حدس و گمانه؟؟

نه نشنیدم.من کلا نسبت به خیانت حساسم هر خاستگاری که بیاد اولویتم اینه که بسنجم طرف از اوناست که 4تا زن و nتا صیغه رو حق خودشون میدونن یا نه؟ اخه بعضی بعد خیانت جانانه به اسم اسلام ازش دفاع میکنن.