2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 28 پست
اگه هاله صورتی داره بارداری ،من نمیفهمم چرا میگن بعد چند ساعت معتبر نیست منم بارداری اولم بعد یکی دو ...

پس یعنی ممکنه باردار باشم؟ 😍😍 آخه پس میگن بعد 10 دقیقه معتبر نیست😔

هاله داره اولی که زدم یه روز بعد از موعد پری بود بعد از 45 دقیقه هاله دار شد اونم یه هاله خیلی کمرنگ بعدش یه مقدار پررنگ تر شد ولی هنوزم خیلی کم بود هالش

امروزم بعد 4 روز عقب انداختن بی بی چک زدم بازم بعد نیم ساعت یا 20 دقیقه یه هاله خیییلی کمرنگ داره خیلی کمه ها ممکنه باردار باشم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس یعنی ممکنه باردار باشم؟ 😍😍 آخه پس میگن بعد 10 دقیقه معتبر نیست😔 هاله داره اولی که زدم یه روز ...

اره برو ازمایش خون بده

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
پری شدم دیروز😔

اگه هاله انداخت شک کن منم بارداری قبلیم دیر هاله انداخت بعد دو ساعت بعدم سر موعد پریود شدم اما متاسفانه خارج از رحم بود اگه علائم بارداری داری با وجود خونریزی بنظرم بازم شک کن به بارداری چون بیبی چک تا هورمون بارداری نباشه هاله نمیندازه شایدم باردار شدی و دفع شد

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اگه هاله انداخت شک کن منم بارداری قبلیم دیر هاله انداخت بعد دو ساعت بعدم سر موعد پریود شدم اما متاسف ...

نمیدونم واقعا 

علائم که فقط درد تخمدان داشتم تخمدان چپم درد میکرد و اسید معدم زیاد شده بود و زود زود گرسنه میشدم الان که پری شدم دیگه معدم خوب شده انگار 

آخه با وجود بچه مگه پری میشه بیاد؟ 

یعنی ممکنه من باردار بودم بعد الان دفع شده باشه؟ آخه خیلی لخته های خون ازم میاد ایندفعه 

همیشه لخته میاد ولی اینبار یه مقدار بیشتره 

نمیدونم واقعا  علائم که فقط درد تخمدان داشتم تخمدان چپم درد میکرد و اسید معدم زیاد شده بود و ز ...

گاهی لانه گزینی نمیشه و بچه دفع میشه بعد پری میشی

و در موارد نادر مثل من که انشاالله هیچوقت تجربه نکنی خارج از رحمی میشه 

گاهی لانه گزینی نمیشه و بچه دفع میشه بعد پری میشی و در موارد نادر مثل من که انشاالله هیچوقت تجربه ن ...

عزیزم ان شاءالله به زودی خدا یه بچه سالم بهت بده بغلش کنی

عزیزم ان شاءالله به زودی خدا یه بچه سالم بهت بده بغلش کنی

قربونت الانم باردارم البته 

انشاالله به زودی باردار شی

خدارو شکر😍 ان شاءالله به سلامت بیاد تو بغلت  مرسی عزیزم

انشاالله ممنونم😘