2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۲۵ خرداد پول گذاشتم۱۰۰ ت الان شده۱۸۵. ولی میگم بورس فقط تا شهریور خوبه بعدش سقوط. سهام دارا یکم ...

سلام .. شما رو چه تحلیلی الان شپنا رو معرفی میکنید به بقیه اینجوری ضرر میزنید به کسی که تازه وارده . شپنا تا الان شارپی حرکت کرده و این روزها ریسکش بالاس بخواد ورود کنه شما اگه خودتون سهمی رو تحلیل میکنید  یه نگاهی به نمودار rsi کنید این سهم سقف کانال حرکت میکنه هر لحظه احتمال منفی خوردن و داره الان نباشه چند روز دیگه منفی میشه

🔺️  بورس همیشه سود کردن و مثبت شدن نیست بعضی از روزهارمنفی هم داره 
سلام .. شما رو چه تحلیلی الان شپنا رو معرفی میکنید به بقیه اینجوری ضرر میزنید به کسی که تازه وارده . ...

به نظر شما امروز بازار ریزش داره؟ یه عده از اصلاح شاخص صحبت میکنن این هفته.

نظرتون در مورد ثفارس چیه؟

به نظر شما امروز بازار ریزش داره؟ یه عده از اصلاح شاخص صحبت میکنن این هفته. نظرتون در مورد ثفارس چی ...

سهم ثفارس از تاریخ ۳۰/۱۱ تا ۱۵/۲  شارپی اومده بالا تقریبا از قیمت ۳۰۰ اومده تا ۲۰۰۰ رسیده یعنی تقریبا به مدت ۱۰۰ روز این حرکت و داشته و چندین برابر شده پس دور از انتظاره بازم بخواد از ۲۰۰۰ تومن به ۱۰۰۰۰ تومن بیاد .. حالا شاید رشد کنه اما نه دیگه شارپی بیاد . به نظرم اگه میان مدتی هستی و سود گرفتی عوض کن وگرنه برا بلند مدت نگهش دار .. این نظر شخصیه منه بازم بپرسید و تصمیم بگیرید شاید نظر من اشتباه هم باشه ..

من ۲۵ خرداد پول گذاشتم۱۰۰ ت الان شده۱۸۵. ولی میگم بورس فقط تا شهریور خوبه بعدش سقوط. سهام دارا یکم ...

واقعا؟ 

چی خریدی مگه؟ 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
سهم ثفارس از تاریخ ۳۰/۱۱ تا ۱۵/۲  شارپی اومده بالا تقریبا از قیمت ۳۰۰ اومده تا ۲۰۰۰ رسیده یعنی ...

من شگویا خریدم امروز 

این چطوره؟ 

البته برا بلند مدت خریدم

من شگویا خریدم امروز  این چطوره؟  البته برا بلند مدت خریدم

گفتم این دو سه روزه خرید نکنید .. امروز یه لحظه شاخص برگشت و بهتر شد اما همه رفتن صف فروش خیلی بد شد احتمال اینکه فردا پس فردا بازار برگرده هست .. برا بلند مدت خوبه بخر اصلاح زیاد فرقی نداره برا شما اما اگه تونستی کلوند و کیمیا رو بخر

گفتم این دو سه روزه خرید نکنید .. امروز یه لحظه شاخص برگشت و بهتر شد اما همه رفتن صف فروش خیلی بد شد ...

ممنون

من فک کردم تو منفی بخرم خوبه🙃

حالا میذارم بمونه برا خودش.