2777
2789
بچه ها من چی ۱۶۸ قدم وزنم ۵۴ 

خوبه فقط ورزش میکنی؟ چون اگه اینطور باربی بمونی و قدتم خوبه رو فرم باشی با ورزش دیگه عالیه

sh_n👉❤❤   ♫ ازش نپرسیدم کی بود نگاهش دنبال چی بود با من عاشق ولیکن قلب و زبونش یکی بود   الهه دل پاکی بود     مثل خودم خاکی بود   با ناز بی حد چشاش از همه دنیا شاکی بود        چشم انتظار دل بیقرار  دنبال یار بود این خانم خوش برار و گل خنده رو       اسمش بهار بود این خانم  💚 اسمش بهار بود این خانم🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من قدم ۱۷۵هست،وزنم ۷۰،مثل تیربرق شدم😐لاغرودراز،هرکی میبینه دعوام میکنه،میخوام رژیم چاق شدن بگیرم

من ۱۷۶ ام چاق نمیشمممم

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

من 163 وزنم 57 

خودم دوست داشتم 175 میبودم با همین وزن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

اینم من نظر لطفا 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
خوبه فقط ورزش میکنی؟ چون اگه اینطور باربی بمونی و قدتم خوبه رو فرم باشی با ورزش دیگه عالیه

وای مرسی عزیزم اره قدم بلنده اسکات میزنم هر روز حوصله پیاده روی ندارم

مهربون باشیم قبوله؟
قدم 170  وزنم 56  میخام 50 شم

اگه کم میکنی مواظب باش چون قدت یکم بلنده باعث نشه خیلی لاغر بنظر بیای بنظرم وزنت نرماله برای قدت ولی اگه خواستی کم کنی حتما ورزش کن رو فرم باش

sh_n👉❤❤   ♫ ازش نپرسیدم کی بود نگاهش دنبال چی بود با من عاشق ولیکن قلب و زبونش یکی بود   الهه دل پاکی بود     مثل خودم خاکی بود   با ناز بی حد چشاش از همه دنیا شاکی بود        چشم انتظار دل بیقرار  دنبال یار بود این خانم خوش برار و گل خنده رو       اسمش بهار بود این خانم  💚 اسمش بهار بود این خانم🤗
اگه کم میکنی مواظب باش چون قدت یکم بلنده باعث نشه خیلی لاغر بنظر بیای بنظرم وزنت نرماله برای قدت ولی ...

میدونی من بالاتنم تیلی لاغره ولی پایین تنم تپله 

میخام ورزش کنم و وزن کم کنم ببینم میتونم لاغرش کنم یا نه

توی حسرت پاهای کشیده و لاغرم 😞

!! It's me

وای مرسی عزیزم اره قدم بلنده اسکات میزنم هر روز حوصله پیاده روی ندارم

عالیه پس   نمیدونم برای قد چیکار کنم که بلند تر از قدی که ژنتیک به ارث بردم باشه تو برای قدت کاری کردی؟ 

قدم 166 هست بنظرت چطوره؟

میدونی من بالاتنم تیلی لاغره ولی پایین تنم تپله  میخام ورزش کنم و وزن کم کنم ببینم میتونم لاغر ...

آره فهمیدم منظورتو پس ورزش پا انجام بده بهش میرسی اگه مدام ورزش های متنوع پا انجام بدی 

عالیه پس   نمیدونم برای قد چیکار کنم که بلند تر از قدی که ژنتیک به ارث بردم باشه تو برای قدت کا ...

خوبه که عزیزم تازه ۱۶۶ یا ۱۶۸ و اینا متوسطن تو قد اما خدایی من بلندم خوبه دیگه مخصوصا تو این دوره که همه قد کوتاه شدن ۱۷۰ به بالارو میگن بلند نه عزیزم من کاری نکردم اما میگن حجامت همین ساق پا اینا جواب میده ولی بازم نمیدونما باید از دکتر طب بپرسی

مهربون باشیم قبوله؟