2777
2789
عنوان

اخلاق گند من😓😓😓

442 بازدید | 33 پست

انقدر ترسوام 

انقدر ترسوام 

انقدر ترسوام 

که نگو

چند تا احمق واقعا احمق الان دعوای خانوادگیشونو اوردن وسط کوچه 😲😲😲

داشت خوابم میبرد یعنی با صدای جیغ دختره پریدم به امام حسین قسم قلبم اروم نمیشه انقدر تپش قلب دارم انقدر درد گرفته قلبم

چرا من اینجوریم آخه کلا از اتفاق های ناگهانی از صداهای ناگهانی انقدر میترسم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اینجوریم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

به ترسویی ربط نداره همه اینطورین بدن واکنش نشون میده

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

منم از دسته میترسم😰

الان گفتی یادم اومد 

صداش خیلی ترس و استرس بهم میده 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
بچه ها چیکار کنم قلبم آروم بگیره ؟دارم میمیرم

پنج تا نفس عمیق بکش 

فقط رو نفس کشیدنت تمرکز کن 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه