2777
2789
عنوان

اخلاق گند من😓😓😓

442 بازدید | 33 پست

انقدر ترسوام 

انقدر ترسوام 

انقدر ترسوام 

که نگو

چند تا احمق واقعا احمق الان دعوای خانوادگیشونو اوردن وسط کوچه 😲😲😲

داشت خوابم میبرد یعنی با صدای جیغ دختره پریدم به امام حسین قسم قلبم اروم نمیشه انقدر تپش قلب دارم انقدر درد گرفته قلبم

چرا من اینجوریم آخه کلا از اتفاق های ناگهانی از صداهای ناگهانی انقدر میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوریم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

به ترسویی ربط نداره همه اینطورین بدن واکنش نشون میده

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

منم از دسته میترسم😰

الان گفتی یادم اومد 

صداش خیلی ترس و استرس بهم میده 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
بچه ها چیکار کنم قلبم آروم بگیره ؟دارم میمیرم

پنج تا نفس عمیق بکش 

فقط رو نفس کشیدنت تمرکز کن 

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه