2777
2789
عنوان

تولد

83 بازدید | 20 پست

سلام خانما،تولد همسرمه،میخوام براش کیک و گل بگیرم ببرم محل کارش.بنظرتون کارم بدنیست؟میترسم یکی ببینه ناراحت بشه ،فکر خوبیه؟یاانجام ندم.

اخه ما برای بچمونم تولد سه تایی میکیریم چون میترسیم بچه ای ببینه ودلش بخواد نتونن خانوادش براش بگیرن.برای همین مهمون دعوت نمیکنیم.

بشین خونه خواهرم 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

خونرو تزیین کن بیاد خونه سوپرایزش کن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

کرونا رو میگن حتما 

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
چرا؟

محل کار اسمش محل کاره . این چیزا ممکن اعصاب همکار ها را بهم بریزد . حالا اونو بیخیال کروناااا

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
تکراریه سوپرایز نمیشه که

اها. ما چون مناسبتا میریم کافه و بیرون، الان بخاطر کرونا خونه مراسم گرفتن برامون سوپرایزه. 

تولد همسرمم نزدیکه تم سفید مشکی و کلی بادکنک و وسایل خریدم ک سوپرایزش کنم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
پس یه پیشنهاد بده برای سوپرایز

این شد . آدم باجنبه ایه ؟