2777
2789
عنوان

چیکارکنم 😥

128 بازدید | 18 پست

من از۱۶سالگی خواستگارداشتم میتونم بگم هرکی میبینتم خوشش میاد،ولی از۲۱سالگی اجازه دادن خانوادم بیان صحبت کنن خواستگارا،ازاونموقع ۶تاخواستگارکه تالحظه اخرپیش رفتیم یجوری بهم خورد

یکیش ۴سال باهم اشناشدیم سرمسایل مادی بهم خوردپیگیرم حتی نشد،یکیش که فامیل بود۸سال میدونستم میخادم تالحظه اخرخواستگاری خانواده اون ومن زدن زیرش وتموم شد،یبارم درحدنامزدکردن وانگشتن اوردن بودکه بازبنابه دلایلی بعددوماه بهم خورد،بایکیم بودم ۱ونیم سال بازبهم خورد،تااینکه خعلی اتفاقی وهول هولکی یجورایی عین خواب وچشم بسته بایکی عقدکردم کلاازاول مشکل داشتیم تا۶ماه زندگی کردیم بازبهم خوردوطلاق گرفتیم توهیچکدومش مقصرمن یامانبودیم

الان هرکی بازمیخادبیادخاستگاری یانمیادیانمیشه یاخانوادم رک میگن بهشون نه،

دیروزبایه نفرمشورت کردم گف بااین اوصاف حتماطلسم شدی که به زندگیت سروسامون نمیگیره مطمین باش چون نه یباربلکه۶،۷بارهمین مورداتکرارمیشه توزندگیت 

بنظرتون چیکارکنم میگف بروسرکتاب بازکن ببین چیه 

نمیدونم واقعاچ کنم ☹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تااخرعمرکه نمیشه  بلخره ادم میخادمستقل وجداازخانواده زندگی کنه

نه من نمیگم نخواه و تا اخر عمرت بهش فکر نکن فقط میگم رها کن بزار خودش پیش بیاد

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
ببین میگن اگه غسل نوزاد رو درست روز ۷ نریزن تو ازدواج و بچه دار شدن دچار مشکل میشه یه روسریشو میبزن ...

کجا؟

دقیقاپیش کی بایدرفت ؟

میشه توضیح بدین غسل چی وای من هیچی نمیدونم ازاینجورچیزا ممنون

نه من نمیگم نخواه و تا اخر عمرت بهش فکر نکن فقط میگم رها کن بزار خودش پیش بیاد

اخه تاکی ۳۰سالم شددیگه تاکی هی درگیراین زندگی این نفراون نفرشدن ،حالایکی دوس داره واسش مهم نیس،ولی من کل خانوادم میدونن دیگه وقتی یکی میادیابایکیم 

ابروم رفت حالاهرکی فک میکنه من یه عیب وایرادی دارم ولی اینطورنیس واقعا

اخه تاکی ۳۰سالم شددیگه تاکی هی درگیراین زندگی این نفراون نفرشدن ،حالایکی دوس داره واسش مهم نیس،ولی م ...

ای بابا انشالا یه بخت خوب نسیبت شه عزیزم😍

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن
غسل مولود دیگه!  فک کنم‌ دعانویسن. نمیدونم دقیق. چله بری بزن تو نت میاره. منم شنیدم فقط

بایدبپرسم خانوادگی انگارب اینجورچیزااعتقادنداریم ،فقط ازدیروزجوری استرس گرفتم سراین دستوپام میلرزه

دعانویس کجاهست توتهران یااطرافش