2777
2789
عنوان

چجور ثابت کنم

53 بازدید | 2 پست

شوهر من ناس مصرف میکرد من دیر فهمیدم وقتی گفتم تو اعتیاد داری جوری قانعم میکرد که میگفتم  حتما نیست  دیگه تا پارسال که چند روزی حالش بد بود میرفت دوش سرد میگرفت شبا دیر میومد لرز داشت بد خلق شده بود و پیگفت از معدمه هر بار میگفتم بریم دکتر میگفت همکارام بردن و کلا خونه نمیومد من بهش گفتم تو داری ترک میکنی رفتار بدی نشون میداد تا اینکه حالش خوب شدو گفت اره ترک کردم رفتم جلسه Aaو گفتن  ترک کن منم الان پاکم و هر شب جلسات  میرفت و خدایی خیلی خوب شده بود شاد سرحال  مهربون با مسئولیت  الان دوباره یه مدته حس میکنم مصرف میکنه  اما میگه  نه  به خاطر خستگیه و فشار اقتصادیه  منم بهش گفتم اگه بازم  مصرف کنی طلاق  میگیرم  حالا  چطور باید ثابت  کنم  چیکار کنم  اصلا چجور بفهمم  اعتیاد داره  یا نه  ازمایش هم  نمیشه  ببرمش

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

ببرش آزمایش بده

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.