2777
2789
عنوان

ایول، هر چ کنی ب خود کنی 😶 😎❤

330 بازدید | 6 پست

🌷✨این متن فوق العاده را بخونین✨🌷

🌸گویند : مرغیست به نام « آمـیــن »

🌼مرغی آسمانی ؛

🌸در بلندترین نقطهٔ آسمان ،

🌼آنجا که بخدا نزدیکتر است می پَـرَد

🌸و سخن می گوید !

🌼او شنوا ترین موجود ِ جهان ِ هستی است

🌸هر چیز را که می شنود ،

🌼دوبـاره ، به نام فرد ِ گوینده ،

🌸آنرا تکرار می کند ! و آمین می گوید !

🌼این است که همهٔ آیین ها می گویند ؛

🌸مراقب کلامت باش !

🌼این است که می گویند ؛

🌸تنها صداست که می ماند ! ...

🌼این است که می گویند ؛

🌸دیگران را دعا کنید !

🌼این است که اگر دیگرانی را نفرین کنیم

🌸روزی خود ما دچار آن خواهیم بود

🌼مرغ آمین ؛هر آنچه که بگوئـیـــم را ،

🌸با اسم خود ِ ما ، جمع می کند !

🌼و به خداوند اعلام می کند !

🌸آنگاه در انتهای جمله آمـیـن می گوید

🌼پس همیشه برای همه خیر و خوبی بخواهیم...

🌸برایتان بهترینها رو آرزو دارم🙏🏻

🍒🍹

چه زیبا بود دوستم🌸⁦❤️⁩

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !

هر چه کنی به خود کنی👌 گر همه نیک و بد کنی👌  

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز منم شنیده بودم ولی بازم ممنون

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤