2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو عقد هر قهری جای تعجب داره. باید برید مشاوره مشکل تون رو از ریشه حل کنید. همه اینا نشونه است. اگه حل نشه ضربدر هزارش کن. تو زندگی زیر یه سقف میشه اون. 

یه خانم مستقل و قوی 
تو عقد هر قهری جای تعجب داره. باید برید مشاوره مشکل تون رو از ریشه حل کنید. همه اینا نشونه است. اگه ...

چرا میترسونیش اخه عزیزم

همه ی مشاورا میگن بحث و دعوا تو عقد طبیعیه

چرا جای تعجب داره؟

دو نفر از دو خانواده ی متفاوت کنار همن صد در صد به اختلاف نظر میخورن

امیدوارم به اینده  
اوایل به ساعت نمیکشید تازگیا ده روز قهر بودیم تاپیکام هست

من نامزدم خیلی دوسم داشت ولی  ما که عقد کردیم بنا به مشکلاتی عقدمون باطل شد قرار بود جدا بشیم و بعدا عقد کنیم تو تایپیک های قبلیم هست گفتیم تو این مدت رفت و امد کنیم بیشتر همو بشناسم   تا روز سه شنبه بهم زنگ میزد پیام میداد الان ن زنگ زده ن هیچی حتی میلاد امام رضا ع رو تبریک نگفت

من سه سال عقد بودم .تواون سه سال کلا دوشب قهر بودیم

بعد پنج سال زندگی اصلا نمیزاریم کار به قهر بکشه

پیشنهاد میکنم به شما هم که قهر خوب نیست دوری میاره

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌
چرا میترسونیش اخه عزیزم همه ی مشاورا میگن بحث و دعوا تو عقد طبیعیه چرا جای تعجب داره؟ دو نفر از د ...

من نترسوندم عزیزم. راه حل نشونش دادم. خودمونم تو عقد چند بار قهرمون شد. منتها کش ندادیم. رفتیم مشاوره. حل شد. اگه نمیرفتیم هنوزم که هنوزه دعوا داشتیم باهم. چرا پیشنهاد مشاوره رفتن اینقدر براتون عجیب و تهدید آمیزه؟ 

یه خانم مستقل و قوی 
من نترسوندم عزیزم. راه حل نشونش دادم. خودمونم تو عقد چند بار قهرمون شد. منتها کش ندادیم. رفتیم مشاور ...

😑😑 پیشنهاد مشاوره رفتن برام عجیب و تهدید آمیز نبود به تاپیکام نگاه کنی متوجه میشی از قبل ازدواج و تا الان مدام پیش یه مشاور رفتیم و پرونده داریم.

گفتم دعوا تو عقد تعجب نداره دو نفر با فرهنگ و خانواده و.. متفاوت کنار همن پس طبیعیه بحثشون بشه و دلخوری پیش بیاد

امیدوارم به اینده