سلام وقت تون بخیر،توروخدا پیام منو بزارین،واقعا خیلی به راهنمایی احیتاج دارم،وگرنه همه چیم داغون میشه
من20سالمه،نامزدم25 سالشونه
یک سال ونیم نامزدیم،ولی شاید چندماه یه بارم نتونیم همو ببینیم به علت سختگیری و مشکلات
نامزدم اوایل سرهرچیزی حالا کوچیک یا بزرگ،ناراحت میشد و دعوا درست میکرد
منم اون اوایل اروم بودم و چیزی نمیگفتم
اما منم به مرور به خاطر شرایط و عصبانیت وفشار،تو دعوا و بحث هاکه به صورت چت هم هست
خیلی حرفا میزدم و دعوا دوسه روز طول میکشه،حتی به خداحافظی
مثلا یه بار نامزذم گفتن،یه فروشگاهی لوازم قسطی میدن،و میخواستن بخرن،من ناراحت شدم،چون دلم میخواد باهم بریم خرید
حالا میگن ارزش این چیزا از من بیشتره تو شرایط منو درک نکردی
من موقع عصبانیت واقعا حرفای بدی میزنم،که بعدم پشیمون میشم،وتلاش میکنم از دلشون دربیارم
ولی خب ایشونم زود قضاوت میکنن،مثلا چندروز پیش توچت،گفتم بریم صبحونه بخور منم الان میخورم،گفتن بگو برو مزاحم نشو
یا یه مثال دیگ ظهر بهم گفتن،من بخوابم،برای اینکه باهم بحث نکنیم بعدش اینستا انلاین بود،منم گفتم خو بگو میخوام بات حرف نزنم
احساس میکنم دیگه براشون جذابیتی ندارم،ازم خستس،چون قبلا تا میگفتم،باهم تلفنی حرف بزنیم سریع میزد
بعد قطع کردن کلی ذوقم میکرد
کلی موقع حرف زدن باهام شوخی میکرد
اما الان خیلی کم شده
جوری که چندروز براش عکس نفرستم،چیزی نمیگه
از این رفتارش ناراحتم که موقع کار اشتباه یا هرچیزی،همون لحظه حرفشون نمیزنن اونم باارامش و لحن درست،میزارن زمان بگذره با دعوا بگن
هرموقع حرفی زدم،سریع جبهه گرفتن،مثلا اگه گفتم ببخشید وشرمنده واین حرفا رو نزن،میگن من دهنم میبندم هیچی نمیگم حوصلم نداری
میگم درمورد مشکلات مون حرف بزنیم،میگه من حرفی ندارم،درست نمیشن،مشکل اصلی منم
بپرسم چرا ناراحتی،نمیگن چندبار بپرسم،با بداخلاقی جواب میدن
موقعی دعوا میگه من حالم بده خستم فقط دورازجون شون مردن میخوام
خودش موقع دعوا بحث وقتی بیاد نازکشی،من سریع خوب میشم،ولی خودشون نه
مثلا بیان ببینن من نتم روشنه بدشون میاد،اما برعکس بشه چیزی نمیگن،منم بگم بدشون میاد،اگه بگم بحث نکنیم میگن مزاحم نمیشم
موقع دعوا میگن دوسم نداری
و منم واقعا منت سرش میزارم
هرکارخودشون بکنن حرفی بزنین طوری نیست،اما اگه من همون بگم ته اش ختم دعواس
مثلا همیشه تو دعوا میگن ارزش خیلی چیزا ازمت بیشتره،هرچی میپرسم چیزی نمیگن منم موندم
البته منم مقصرم نمیگم نه
و بخوام خودمو خوب جا بزنم
لطفا اگه ممکنه بزارین
شاید اوضاعم بهتر بشه
فقط لطفااااا با رعایت ادب بدون توهین بگین