2789
عنوان

وام مسکن

446 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من و همسرم میخواهیم از بانک مسکن وام بگیریم. نحوه سند زدن چه جوری هست؟

همسرم میگه فقط یک دونگ به نام میزنم.

یا اجباره حتما ۳ دونگ ۳ دونگ باشه.

زمین به نامت کنه عایا ؟!

واسه وام مسکن گرفتن باید زمین به نام شوهرت که سرپرست خونواده هست باشه

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوایید وام اوراق بگیرید ۳دونگ ۳دونگ میکنن 

یه توضیح می دین منم درجریان باشم ؟

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
آره میخواهیم اوراق بخریم مطمئنی؟

بله.ما داریم میگیریم .فقط میدونین که مثلا اگه بخواین دویست وام بردارین باید خونه سیصد میلیونی بخرین؟صد میلیون حداقل باید داشته باشین

💞I love you, when you call me senorita💞

حالا توجه کردم نوشتی وام از بانک مسکن 😂😂😂😂😂😂

بله.ما داریم میگیریم .فقط میدونین که مثلا اگه بخواین دویست وام بردارین باید خونه سیصد میلیونی بخرین؟ ...

ما خونه دو میلیاردی میخواهیم بخریم

نمیشه سه دونگ سه دونگ باشه؟