2777
2789
عنوان

بچه از کی میفهمه؟

815 بازدید | 39 پست

از کی حالیش میشه که مادرش بهش بگه توی مهمونی پیش فلان کس نری؟

اصلا بفهمه مادرش بهش بگه نرو و اگه بردنت پیش فلانی نرو؟؟؟ 🤔

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری کن که از طرف بدش بیاد! تا پیشش نره!!

چجوری!

مثلا شاید ۳ ماه یبار پیش بیاد.

که پدرش بخواد ببرتش.

الان شاید بعضیا فکر کنن مادر خودخواه یا ...هستم! 

اما به صلاح بچم نیس که حتی بشناسه اون طرف رو یا اینکه صحبت کنه.چون تاثیر منفی داره اون شخص

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
احسنت مثلا بگو فلانی اخی هست وی وی ...میزنتت اگه بری پیشش...مستقیم نگو پیشش نرو

آخه من میخوام حرفمو بفهمه و عمل کنه.نه اینکه بره به پدرش یا بقیه بگه مادرم گفته نرم پیش فلانی

چجوری! مثلا شاید ۳ ماه یبار پیش بیاد. که پدرش بخواد ببرتش. الان شاید بعضیا فکر کنن مادر خودخواه ...

من به بچه ام گفام اگه بری پیش این خانم دیگه تو رو پیش خودش نگه می داره و می گه من می خوام مامانش باشم!!  بچم هم دیگه اصلا پیشش نرفت!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
من به بچه ام گفام اگه بری پیش این خانم دیگه تو رو پیش خودش نگه می داره و می گه من می خوام مامانش باش ...

اگه فوضولی نمیکنم ، میشه بپرسم اون خانم کی بود ؟ و بچتون چجوری میدیدش؟ مثلا نزدیک بودن و خودش میرفت پیشش یا اینکه پدرشون یا ک

من به بچه ام گفام اگه بری پیش این خانم دیگه تو رو پیش خودش نگه می داره و می گه من می خوام مامانش باش ...

اگه فوضولی نمیکنم ، میشه بپرسم اون خانم کی بود ؟ و بچتون چجوری میدیدش؟ مثلا نزدیک بودن و خودش میرفت پیشش یا اینکه پدرشون یا کسی میبرد پیش اون خانم؟

اگه فوضولی نمیکنم ، میشه بپر سم اون خانم کی بود ؟ و بچتون چجوری میدیدش؟ مثلا نزدیک بودن و خودش میرف ...

عمه اش و مادرشوهرم بود و هر بار خانواده شوهرم انتظار داشتن دو روز یه بار بچه رو از صبح تا شب ببره اونجا!!  دیگه حس می کردم هیچ اختیاری رو بچم ندارم!!  اوایل کاری به این قضیه نداشتم بعد دیدم خیلی دارن شورش در میارن طوری رفتار می کردن که انگار مالک بچه هستند و من یه موجود اضافه ام!!  به شوهرمم که می گفتم بچه رو نبر کلی اوقات تلخی می کرد  بعد که به بچم اینطوری گفتم خود بچم دیگه نرفت!!  

رفت و امد در حد معقول مشکلی نیست ولی وقتی یه عده حد خودشون ندونند آدم مجبور می شه این کار بکنه!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت