missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 عنوان ی سوال 80 بازدید | 14 پست دوستان میخوام مرغ سرخ کنم بنظرتون اگ اول ابپزشون نکنم و همینجوری سرخشون کنم اشکالی داره؟ 1399/04/13 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93119 https://www.ninisite.com/discussion/topic/4635480/بفرمایید-نذری?page=7 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
۷۵۹۵ عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4312 ن چ اشکالی گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 بنظرم آبپز کن اونجوری داخلش خام می مونه فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 من همین طوری مرغ درست میکنمزردچوبه و نمک هم بهش میزنم خیلی خوشمزه میشه فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 بنظرم آبپز کن اونجوری داخلش خام می مونه چقدر بزارم بپزه
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 بعدش که سرخ شد تو یه قابلمه میزارم که توش پیاز سرخ شده و ادویه و رب و آبلیمو زدم و آبش جوش اومدهفلفل دلمه و هویجمتوشهیک ساعته میپزه فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
mmmgh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 13425 زیرشو کم کن اول آب میندازه بزار یک ساعتی بپزه اونطور بعد هم که آبش کشیده شد سرخ بشه خیلی هم خوشمزه میشه ❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 خیلی اشکال داره بعلللله نیم ساعت بپزه کافیه ؟
autaak عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 404 نیم ساعت بپزه کافیه ؟ والا من یه ساعت میزارم میپزه البته به شعله زیر قابلمه هم بستگی داره وا ....😅بعدش سرخش میکنم خوشمزه میشه زیاااد😍😍
دختر_ابریشمی عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3447 چقدر بزارم بپزه بعد از یک ساعت که پخت چنگال فرو کن ببین پخته یا نه... فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم