2777
2789

دوستان گلم سریع جبهه نگیرید لطفا.من تحصیلکرده ی علو پزشکی هستم.واقعا درسته که گلاب پیشگیری و درمان‌کروناست.منتهی به اندازش یه قاشق عذاخوری صبح و طهر و شب داخل یه لیوان آب.دو تا از دوستان من که یکیشون هییت علمی و دکترای صنایع غذاییه و دیگری فوق تخصص غدد با مقاله علمی خارجی این را کاملا تایید کردن.خیالتون راحت گلابو اگه مصرف کنید و خواصشو توی اینترنت بزنید هیچیم که نداشته باشه خیلی خیلی خواص داره.پس بدون نگرانی و حتما مصرف کنید تا در امان بمانید.البته اینم بگم که اگر اعلام عمومی بشه که گلاب صد کروناست سودهایی که دراینده نصیب خیلی ها میشه از بین میره.

مقاله علمیشم هر کس خواست توی شخصی واسش میفرستم.مکانیسمشم به این صورت هست که چون ویروس کرونا خاصیت چسبندگی به هدفش که توی ریه هست داره حتی اگر ویروس وارد بدن بشه گلاب اجازه چسبندگی ویروس را به هدفش نمیده.خیلی خیلی راحت.پس بدون نگرانی مصرف کنید و به همه عزیزانتون هم اطلاع بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.