2777
2789
شک نکن فقط ی درصد بفهمن گلاب خوب هست واسه بیمارا الان هم قیمت طلا میشد

خیلی گرون شده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

کاش واقعیت داشت اونوت کل دنیا این همه کشته نمی داد  ایرانم که تولید کندده بهترین گلاب تو جهان ...

دِ نه دیگه.اگه واقعیت داشت یه گرم گلاب به خودمون نمیرسید.مصادره میشد به کشورهای دوست و از خودمون بهترون😊

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما هم گلاب فروشیم عزیزم ولی خودمونم اعتقادی نداریم به این که کرونارو از بین ببره اگه اینطور بود حداق ...

قبول کن که ادم با شنیدن این خبر به گلاب فروشا شک میکنه.وگرنه من کارمند که نمیام این شایعه رو پخش کنم

"""""شک تنها حقیقته"""""
من با بهارنارج و بیدمشک قاطی میکنم عالیه و یکم زعفرون

کلا منم هرروز یه عرقیاتی درست میکنم مثلاً بهارنارنج باگلاب نسترن بیدمشک باگلاب 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
کلا منم هرروز یه عرقیاتی درست میکنم مثلاً بهارنارنج باگلاب نسترن بیدمشک باگلاب 

👌👌👌👌

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

شما خوبی  بوی گلاب و درگیری با مسجدو...😐😐😐😐😐

من درگیری با مسجد ندارم.وقتی اسم گلاب میاد یکی از چیزهایی که به ذهنم میاد بوی جوراب و گلاب قاطی شده ای هستش که از فرش مسجد میاد.

"""""شک تنها حقیقته"""""

چرا همه چیزو قاطی میکنید شماها  و جبهه میگیرید مقابل همه چیز .  اینو طب سنتی میگه که سرکه و گلاب ضدعفونی کننده هست . کسی نگفته جلو کرونا رو میگیره ،برای ضدعفونی کردن دهان ،گلاب ته استکان خوبه ،برای ضدعفونی کردن میوه و سبزی و کاهو ،سرکه خوبه . 

در ضمن طب سنتی سگش شرف داره به داروهای شیمیایی مزخرف . 

اوایل که کرونا اومده بود ،محققین طب سنتی گفتند غرغره اب و نمک روزی دوبار انجام بدید و فاصله رو رعایت کنید و استفاده از اویشن عالیه .،تازه محققین المانی به مطلب رسیدند . 

چرا خودتونو طب سنتی ایرانی رو دست کم میگیرید . 

مثلا گل گاو زبون  از نظر ارانبخشی  خیلی بهتر از داروهای فلوکستین و ....هست 

همیشه پسمانده گرگ را سگها می درند .
ضررش زیادیش برای قلب بده گلم تپش قلب میاره 

چه جالب نمی‌دونستم 

ممنونم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
قوووووورررررربوووووونت

⁦♥️⁩