2789
عنوان

پرولاکتین ۵۰

903 بازدید | 4 پست

سلام من پسرم هجده ماهشه پرولاکتینم ۵۰پریودم نامنظم و ی مدتی سرگیجه شدید دارم کسی بوده مثل من باشه ممنون میشم کمکم کنه

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

سلام آبجی من مجرده پرولاکتینش بالا بود... آزمایش داد و mri الان هم داره دارو مصرف میکنه

شمام اگه سردرد دارید حتما برید پیش متخصص، و اگه لازم بود mriبدین تا مطمئن بشید مشکل خاصی ندارین

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
سلام آبجی من مجرده پرولاکتینش بالا بود... آزمایش داد و mri الان هم داره دارو مصرف میکنه شمام اگه سر ...

سلام عشق جانم من کلا سردرد زیاد میگیرم الان جند وقت سرگیجه و پشت سرم سنگینه و سردرد دارم 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عشق جانم من کلا سردرد زیاد میگیرم الان جند وقت سرگیجه و پشت سرم سنگینه و سردرد دارم  

ببین عزیزم آبجی من وقتی آزمایش داد وپرولاکتینش بالا بود، دکتر گفت برای اطمینان یه mri هم بده... بعد هم دارو بهش داد و گفت با داروخوب میشی، سالی یه بارم باید mri بده... اگه دیر میرفت شاید باید عمل میشد، شمام زود اقدام کن ان شاء الله که مشکلی نیست

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
ببین عزیزم آبجی من وقتی آزمایش داد وپرولاکتینش بالا بود، دکتر گفت برای اطمینان یه mri هم بده... بعد ...

من دوشنبه دکترنوبت دارم ب امیدخدا