2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این شیر تو ایران هم بود ولی الان یه دو ماهی هست که کلا قحط شده و اصلا وارد ایران نمیشه و دلیلش رو نمی دونم . دختر من مدتی شیرخشک نان 1 می خورد ولی وقتی وزن نگرفت دکتر گفت که شیرخشک سیمیلاک 2 بهش بده من هم حدود 4-5 ماهی بهش دادم و خیلی عالی بود بعد که دیگه گیر نیومد سیمیلاک 3 بهش دادم ولی الان دیگه کلا این شیر قحط شده و اصلا میگن دیگه وارد نمیشه ولی اگه پیدا کردی به من هم بگو آخه من مجبور شدم که شیر دخترم رو عوض کنم تقریبا تمام داروخانه های تهران رو ما پارو کردیم و هر چی از این شیر بود خریدیم و الان اصلا نیست
parmis jon alan che shir khoshki midi?
akhe migan shir khoshke Similac-Anfamil har do iran nist.
yeki az khanoma emroz sobh didma inja tapik zade baraye forosh dare va goft khaharesh az usa avorde nemidonam chand?
dokhtare man vaz nmigire har mah vali kam be dr goftam shir khoshke nan2 midam ava zkonam biyomil ya bebelak ya sma bedma goft na farghi nemikone hamon nane 2 bede shir khoshk shir khoshke.
man akhaharam malezi sakene goft inja similak hast age ebdonam kheyli khobe migam vaghti oamd biyare.
dokhmale man 11 maheshe simoilae 2 ya 3 bayd bokhore?
shoam ninit chand vaghteshe?shir khsohke Nido ham shenidma khobe man a zdubai avordma vali rosh neveshte 1ta 3sal.