2777
2789
عنوان

نامزد با ادب...

576 بازدید | 29 پست

سلام

من نامزدم خیلی با ادبه و خودم زیاد نه :)

شوخی چرتوپرت میکنم با دوستام

امروز بم گف خوب نیس دختر انقدر حرف بد بزنه و این مدلی ح بزنه زشته!!

منم گفتم من با دوستام اینطوریم و اشتباهم اینه ک واسه تو تعریف میکنم بعد از ی طرفم داره حسادت میکنه با یکی از دوستام اشتی کردم :\\\\

من نمیتونم نقش بازی کنم و هیچ حرف زشتی نزنم

جلو خودش رعایت میکنم ولی حقمه با دوستام راحت باشم

رفاقای ک توش فش نباشه خالصانه نیست :)))

بش گفتم ک دیگ واست چیزی تریف نمیکنم 

بش برخورد ناراحت شده و الان رفته تو فاز سکوت توقع داره بگم ببخشی و اینا 

منم کلا نمیتونم حرف ناحق بپذیرم چون واقعا ب اون ربطی نداره من با دوستام چطو ح میزنم

نمیدونم چیکار کنم 

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اون نه

ولي بخاطر خودت شخصيتتو درست كن 

واقعا زشته ها ميشه عادتت جلو يكي يهو يه چيزي از دهنت درميره تربيت خانوادگيت زير سوال ميره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

با دوستات هرجوری میخوای صحبت کن ولی خب نامزدت دلش نمیخواد جلوش هی ک ک کنی 😅 بنظرم نامزدت خیلی از این با ادبا نیست شما خیلی بی ادبی

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 

با نامزدتون موافقم راحتی با بی ادبی فرق میکنه. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اگر بهش ربطی نداره چرا براش تعریف میکنی؟؟

واقعا هم برای ی خانم خوب میست یکسری حرفا،البته من نمیدونم چی میگید قصاوت نمیکنم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

شما بی ادبی مقصر شوهرته؟

عفت کلام خوبه

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎