تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوخی کردم عزیزم...فکرتو معطوف ب بچع هات کن و این تفکرو ازخودت دور کن
تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
یکی دوبار گفتم میگه یعنی تو به خواهرت حسودی میکنی چی بگم من کاری بکنم بده بعدهمون کارو اون بکنه ت ...
به نظرم بازم بگو. یک وقت که خودتو مادرت تنهایین خیلی محترمانه بگو تمام ناراحتیت رو. بگو من حسادت نمیکنم اما حس بدی میگیرم وقتی مادرم انگار فرق میگذاره.
واسه من همون اولین خواستگارو قبول کردن تو۱۹سالگی نامزدکردم بااینکه فقط دلم میخواست درس بخونم تموم آرزوهام خراب شد ولی آبجیم حداقل۲۰تاخواستگارو ردکرد تایکی پیداکرد که مثل خودش باشه تو۲۸سالگی ازدواج کرد
میدونی دلیل اصلی چیه خانوادم خیلی مذهبین منم معتقدم ولی درحد معمول ازهمون اول چون آبجیم مطیع بود و ...
خوب پس دلیلش همینه. هر چند نباید اینجور باشه. اما تو تنها نیستی خیلی ها این مشکلو دارن. به نظرم به مادرت بگو من تو خانواده خودم انتظار دارم که منو با تفاوتهای اخلاقی و اعتقادیم بپذیرن و فرقی بین من و خواهرم نباشه. حرف دلت رو بزن.